Συνεχίζονται οι έρευνες των τελωνειακών ράμπο της ΑΑΔΕ, με στόχο να βρουν την άκρη του νήματος στο κύκλωμα με τους λαθραίους διαλύτες νόθευσης βενζίνης, που εντόπισαν χθες.
Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα διαλυτών, που έχει ποτέ εντοπιστεί.
Οι ελεγκτές έκαναν έφοδο στις εγκαταστάσεις, όπου προοριζόταν το φορτίο με τους διαλύτες, στο Σχηματάρι, παρουσία Εισαγγελέα.
Εκεί, βρήκαν δεξαμενές με διαλύτες 4 τόνων, δεξαμενές με καθαρή βενζίνη και δεξαμενές, όπου αποθηκευόταν το μείγμα, το οποίο στη συνέχεια διοχετευόταν στα πρατήρια.
Τα μηχανήματα άντλησης, η γεννήτρια και οι διαλύτες δεσμεύτηκαν και μεταφέρονται για φύλαξη σε ειδικές εγκαταστάσεις, με την άδεια του Εισαγγελέα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων