Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Άφαντος παραμένει ο 34χρονος που δολοφόνησε την 71χρονη μητέρα του στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκηςπυροβολώντας την με καραμπίνα. Το σενάριο να έχει βάλει τέλος στη ζωή του είναι ολοένα και πιο πιθανό σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί οδηγούνται στο συμπέρασμα αυτό και από το σημείωμαπου άφησε ο δράστης και στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που όπλισαν το χέρι του.
Στην τελευταία γραμμή ο 34χρονος μητροκτόνοςέγραφε «να με θυμάστε με τον καλό τρόπο», κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ίσως έχει αυτοκτονήσει.
Το κινητό του είναι κλειστό, με το τελευταίο στίγμα να έχει εντοπιστεί κοντά στο σπίτι του και τον ίδιο να παραμένει άφαντο.
«Πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ ήσυχο. Ήταν λιγομίλητος και δεν είχε μπλεξίματα με κανέναν. Η μητέρα είχε χρόνια προβλήματα. Το μεγάλωνε μόνη της το παιδί. Ο πατέρας είχε ένα τροχαίο και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας» δηλώνει συγγενής της οικογένειας.
«Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και γνώριζα τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του. Ο ίδιος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Η μητέρα του φαινόταν να έχει κάτι, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Σάκης Μπρεντάκης, φίλος και συνάδελφος του 34χρονου.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου