Η Αγγελική Νικολούλη είχε ένα μικρό ατύχημα, το οποίο την αναγκάζει να μείνει σπίτι της και να μην εμφανιστεί το βράδυ της Παρασκευής 7 Απριλίου στον «αέρα» της αποκαλυπτικής εκπομπής της «Φως στο Τούνελ».
Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, ο γάτος της, την γρατζούνισε στο μάτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος κρατούσε το αγαπημένο της κατοικίδιο αγκαλιά και ξαφνικά αυτό έκανε μια απότομη κίνηση με αποτέλεσμα να την «πετύχει» στο μάτι.
Αμέσως, η Αγγελική Νικολούλη διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών θα πρέπει να κάνει αποθεραπεία και να απέχει για ένα μικρό διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επηρεάζοντας έτσι και το αυριανό «Φως στο Τούνελ».
Συνεπώς, το πρόγραμμα του MEGA το βράδυ της Παρασκευής 7 Απριλίου διαμορφώνεται ως εξής:
22:40 ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ
23:20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ «ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ»
01:20 ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ «ΗΑΙLEY DEAN MYSTERY: KILLER SENTENCE»
03:10 SWAT
04:30 ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ
Το «Φως στο Τούνελ» δεν θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή, όμως θα επιστρέψει δυναμικά μετά το Πάσχα την Παρασκευή 21 Απριλίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας