Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπάρχει καλύτερη βεράντα – και τη θέλουμε!

Υπάρχει καλύτερη βεράντα – και τη θέλουμε!

Φέτος, τα Praktiker (ξανα)γίνονται δύναμη αλλαγής και κερδίζουν την αυτοδυναμία στον κήπο και το μπαλκόνι μας

Εσύ βρήκες τον συνδυασμό που σε εκπροσωπεί; Όχι, δεν είναι νωρίς. Το ψηφοδέλτιο που θα ενώσει όλους τους Έλληνες έχει ήδη κυκλοφορήσει – και ανήκει στην Praktiker Hellas, που «κατεβαίνει» με τη δική της ανοιξιάτικη καμπάνια, παρουσιάζει το έργο της και δίνει τον λόγο στους ψηφοφόρους, που εδώ και χρόνια εκλέγουν Urban Kipos Praktiker δαγκωτό. Debate, φυσικά, δεν υπάρχει. Όμως αξίζει να διαβάσεις το προεκλογικό της πρόγραμμα.

Ανήκομεν εις την Φύσιν

Όλοι το ξέρουν αυτό: Το μπαλκόνι ανήκει στους Έλληνες. Και τώρα που οι λιακάδες θα ξαναγίνουν κανόνας, θα φέρουμε και πάλι τα «μέσα-έξω», περνώντας περισσότερο χρόνο στους εξωτερικούς από ό,τι στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού μας. Φέτος, η βεράντα μας θα μοιάζει βγαλμένη από σελίδες περιοδικού, με εντυπωσιακά (και κυρίως σούπερ αναπαυτικά) σετ επίπλων, πολύχρωμα φυτά και ονειρεμένα ριχτάρια και φαναράκια. Κι αν είσαι σινεφίλ, ξέρουμε ότι θα ψηφίσεις Kipos Cinema, αφού στα Praktiker θα βρεις κορυφαίους προτζέκτορες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεσαι για να μετατρέψεις την ταράτσα σου σε θερινό σινεμά, σε… προεκλογικές τιμές.

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει ψησταριά

Και barbeque θα μας κάνουνε. Ψησταριές υγραερίου, κάρβουνου, ηλεκτρικές σούβλες και μοτέρ. Καλύμματα για ψησταριές, καύσιμες ύλες, σχάρες και εργαλεία barbeque. Στα Praktiker σε περιμένουν όλα σε τεράστια ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές, γιατί τα barbeque του λαού, είναι υπόθεση ιερή.

Ψηφίστε αζαλέα για μια βεράντα νέα

Για άλλη μια χρονιά, τα φυτά θα αναδειχθούν σε πρώτη δύναμη, γεμίζοντας το βλέμμα μας χαρά και τους πνεύμονές μας οξυγόνο. Μαθαίνουμε ότι το μεσογειακό μπαλκόνι θα ψηφιστεί πολύ φέτος, όμως και οι tropical επιλογές εξωτερικού και εσωτερικού χώρου έχουν μπετονάρει εδώ και χρόνια τα ποσοστά τους. Η λύση της συγκυβέρνησης στην προκειμένη περίπτωση δεν ενόχλησε ποτέ και κανέναν. Κι αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος, λύση υπάρχει και ακούει στο όνομα Vertical Kipos, Γλάστρες, ζαρντινιέρες και πλέγματα για κάθε γούστο, βάζουν τις γλάστρες στη θέση τους, σε κάθετη διάταξη και κάνουν τους τοίχους να ανθίσουν. Με λίγα λόγια, ακόμη και στο μικρότερο μπαλκόνι, φυτά υπάρχουν!

Το κασπώ είναι εδώ, ποτισμένο, δυνατό

Μιας και μιλήσαμε για γλάστρες και ζαρντινιέρες, στα Praktiker θα τις βρεις όλες – αλλά και τα υλικά και τα εργαλεία για να φτιάξεις μόνος σου τις δικές σου. Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τα κασπώ σε πολλά χρώματα, σχέδια και υλικά που θα καλύψουν το μπαλκόνι σου από τα Αριστερά μέχρι τα Δεξιά, χωρίς φυσικά να παραλείψουν και το Κέντρο. Η συλλογή Kiddos Kipos κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης των παιδιών, με γλάστρες και κασπώ που εξάπτουν τη φαντασία (γιατί οι νέοι ελπίζουν, Praktiker ψηφίζουν), ενώ αν ψάχνεις έξυπνες λύσεις, η σειρά Smart Kipos  θα κερδίσει με ευκολία την κούρσα των εκλογών, με το mini θερμοκήπιο Click & Grow που φέρνει… πρώτη φορά αρωματικά στην κουζίνα σου – αλλά και φρούτα, λαχανικά ή ό,τι άλλο θέλεις να καλλιεργήσεις. Στα Praktiker θα βρεις και μεγάλη ποικιλία από εργαλεία για την περιποίηση των φυτών σου. Και κάπως έτσι, χέρι-χέρι θα κλαδέψουμε τη φτέρη.

Ο μόνος δρόμος είναι δικό σου πορτοκάλι

Αν πάλι έχεις χώρο στη διάθεσή σου, γιατί να μην δώσεις τον σταυρό σου σε οπωροφόρα δέντρα ή στον προσωπικό σου λαχανόκηπο; Και για τον κήπο και για τη βεράντα, στη σειρά Veggie Kipos θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι, από λεμονιές και πορτοκαλιές, μέχρι σπόρους για ντομάτες, φράουλες, καλαμπόκι και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου, αλλά και όλα τα απαραίτητα για τη φύτευση και την περιποίησή τους. Επιπλέον, το αγαπημένο σου πολυκατάστημα έχει δημιουργήσει λύσεις και προτάσεις για άτομα με αναπηρία, αλλά και για τους ηλικιωμένους, ώστε να έχουν όλοι την αναγκαία επαφή με τη Φύση. Γιατί τα τιμημένα γηρατειά, ψηφίζουνε μανταρινιά.

Η σταγόνα τώρα δικαιώνεται

Δέσμευση της Praktiker – σταθερή, και όχι προεκλογική – είναι μεταξύ άλλων και η προστασία του περιβάλλοντος, με σύνθημα #ToSpitiMasAllazeiTinPoli. Και επειδή είναι δίκαιο, φροντίζει να το κάνει πράξη μέσα από λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, ανακύκλωση πρώτων υλών, επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων και ηλεκτροκίνηση, αλλά και μέσα από προϊόντα από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Στην περίπτωση της βεράντας και του κήπου σου προτεραιότητα είναι η εξοικονόμηση νερού, μέσα από λύσεις που διευκολύνουν τη ζωή του ερασιτέχνη κηπουρού, όπως τα συστήματα αυτόματου ποτίσματος.

Εμείς ένα πράγμα έχουμε να πούμε: Urban Kipos προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024