Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: Μάχη μέχρις εσχάτων για το έπαθλο επικοινωνίας - Παρεξηγήσεις, κλάματα και «μαγειρέματα» πρωταγωνιστούν

Survivor spoiler: Μάχη μέχρις εσχάτων για το έπαθλο επικοινωνίας – Παρεξηγήσεις, κλάματα και «μαγειρέματα» πρωταγωνιστούν

Ο κακός χαμός στην παραλία των Μπλε!

Θα πέσουν κορμιά στο αποψινό (5/4) επεισόδιο του Survivor All Star. Μετά τις διαδοχικές ήττες των Μπλε, στην παραλία επικρατεί γκρίνια, με τους παίκτες να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και όλοι ανυπομονούν για την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Σήμερα ωστόσο, το μενού έχει… επικοινωνία. Διάσημοι και Μαχητές θα ριχτούν στον στίβο μάχης με φόντο το έπαθλο επικοινωνίας.

Θα μπορέσουν οι Μπλε να αφήσουν τα προβλήματά τους στην άκρη και να επανέλθουν στις νίκες ή θα συνεχίσουν οι Κόκκινοι το σερί νικών τους; Πάνω στην ένταση του αγώνα δεν αργούν να έρθουν και οι πρώτες παρεξηγήσεις.

Δείτε το τρέιλερ

Ράκος η Ρία Κολοβού

Στο μεταξύ, η Ρία Κολοβού, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση ξεσπά κατά κάποιων συμπαικτών της: «Δεν νιώθω αδικημένη ως προς την ψηφοφορία μου, νιώθω αδικημένη ως προς τους χαρακτηρισμούς «υποκινώ τη Στέλλα Ανδρεάδου». Αν είναι δυνατόν, αν υποκινώ για μία ψηφοφορία».

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την μεριά του ισχυρίζεται ότι οι συμπαίκτες του μαγείρεψαν την ψηφοφορία. «Μαγειρέψατε, μαγείρεψες, τι μαγείρεψα; Τι μαγείρεψα Στέλλα μου;», ρωτάει με τη Στέλλα Ανδρεάδου να λέει on camera: «Άλλος φαίνεται ότι γυρίζει τη μπιφτέκα».

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024