Μπροστά σε εικόνες που τους προκάλεσαν αποτροπιασμό, βρέθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής Χαραυγή στην Χαλκίδα.
Βάνδαλοι κατέστρεψαν μέρος του Ιερού Ναού του Προφήτη Ηλία.
Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του Ιερού Ναού στη Χαραυγή της Χαλκίδας και διέλυσαν τα παγκάκια και την παιδική χαρά που βρίσκεται στο προαύλιό του.
Τι κατήγγειλαν
«Δηλώνουμε και καταγγέλουμε ως σύλλογος Χαραυγής και υποβαθμισμένοι κάτοικοι αυτής της γωνιάς της πόλης της Χαλκίδας, τους συνεχείς βανδαλισμούς που υφίσταται η περιοχή μας όπως σπασμένα τζάμια στην εκκλησία του προφήτη Ηλία και στα γραφεία του τοπικού συλλόγου.
Διαλυμένα παγκάκια και αποψίλωση του πλαστικού τάπητα στην παιδική χαρά του προφήτη Ηλία όπου την καθιστά πλέον μη λειτουργική έως και επικίνδυνη για την Ασφάλεια των παιδιών μας», καταγγέλλει ο σύλλογος Χαραυγής, σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).