Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πώς σχολιάζει ο Τσελέντης την παρέμβαση εισαγγελέα για την πρωταπριλιάτικη ανάρτησή του

Πώς σχολιάζει ο Τσελέντης την παρέμβαση εισαγγελέα για την πρωταπριλιάτικη ανάρτησή του

«Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς για να πιστέψει ότι υπάρχει μια τρύπα που διαπερνά τη Γη μέσω της οποίας θα αδειάσει το Αιγαίο και θα πηγαίνουμε στα νησιά με αυτοκίνητα», αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Ακης Τσελέντης

Με δηκτικό ύφος σχολιάζει ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, την είδηση για παρέμβαση εισαγγελέα, σχετικά με την πρωταπριλιάτικη ανάρτησή του, για το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί, εάν η ανάρτηση αποτελεί διασπορά ψευδών ειδήσεων και ως εκ τούτου ποινικό αδίκημα, με τον διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, να απαντά επιστρατεύοντας τον Άμλετ.

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας»

«Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας», τιτλοφορεί την ανάρτηση -απάντησή του ο κ. Τσελέντης, και συνεχίζει: «Ελπίζω να μην αληθεύει … “Διώκουν” εμένα για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Τον άνθρωπο που επανειλημμένα έχει διαψεύσει δημόσια εκτιμήσεις για δήθεν επερχόμενους καταστροφικούς σεισμούς από μερικούς συναδέλφους πχ 8,5R !! στο θαλάσσιο χώρο κοντά στη Κρήτης».

Και σε άλλο σημείο, τονίζει: « Τους ενόχλησε ένα προφανές πρωταπριλιάτικο αστείο που στο τέλος παρέπεμπα σε σύνδεσμο για το πως ξεκίνησε η παράδοση της πρωταπριλιάς ενώ υπήρχε και φωτογραφία του Πινόκιο!

Πόσο χαζός πρέπει να είναι κανείς για να πιστέψει ότι υπάρχει μια τρύπα που διαπερνά τη Γη μέσω της οποίας θα αδειάσει το Αιγαίο και θα πηγαίνουμε στα νησιά με αυτοκίνητα!

Ας έκαναν το κόπο να διαβάσουν τα χιλιάδες σχόλια που μου ευχόταν καλή πρωταπριλιά…..

Δεν γνωρίζω καμία περίπτωση στην ιστορία να διωχθεί κάποιος για πολύ ποιο πιστευτά και επικίνδυνα πρωταπριλιάτικα ψέματα. Ούτε γνωρίζω βέβαια καμία χώρα όπου αφήνουν ελεύθερο ένα προπονητή που βίασε 36 παιδιά και είχε φάει 401 χρόνια φυλακή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο σεισμολόγος.

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024