Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεσπά κατά του σχολείου η μητέρα του μαθητή που έπεσε θύμα bullying - «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη»

Ξεσπά κατά του σχολείου η μητέρα του μαθητή που έπεσε θύμα bullying – «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη»

Όπως ανέφερε η μητέρα του 15χρονου μαθητή, δεν

Για τις δυσκολίες που βιώνει η οικογένεια του παιδιού που έκανε την καταγγελία για το bullying που βίωνε μέσα στο ιδιωτικό σχολείο μίλησε η μητέρα του, σημειώνοντας ότι το παιδί της παραμένει στο ίδιο σχολικό περιβάλλον.

«Εμεις αυτή τη στιγμη είμαστε στα μετόπισθεν γιατι προσπαθούμε να προστατεύσουμε την οικογένεια μας. Το παιδί είναι στο σχολείο, έχει ακούσματα και θετικά και αρνητικά, κυρίως θετικά» τόνισε και σημείωσε ότι το παιδί λαμβάνει πολύ μεγάλη υποστήριξη από τους συμμαθητές του στο Αρσάκειο. «Οι μαθητές του δίνουν μηνύματα πάρα πολύ ενθαρρυντικά, υπάρχουν βέβαια και αντιδράσεις τύπου «σιγα και τι έπαθες». Αυτά όμως είναι μεμονωμένα περιστατικα» πρόσθεσε.

Δεν ήθελε να κάνει καταγγελία το παιδί

Όπως τόνισε, η απόφαση να καταγγείλουν το περιστατικό στις Αρχές ήταν δική της και όχι του ανήλικου μαθητή.

«Αυτή τη στιγμή προσπαθεί και το παιδί να τοποθετηθεί σε όλο αυτό που του έχει συμβεί που έγινε ξαφνικά σαν έκρηξη μπροστά του. Αν τον ρωτούσατε την Παρασκευή θα έλεγε δεν θέλω να πάμε στην αστυνομία, ήταν καθαρά δική μου απόφαση. Καθαρά όμως» υπογράμμισε η μητέρα του ανήλικου.

Σύμφωνα με την ίδια, ο νεαρός δεν ήθελε να πάει στο αστυνομικό τμήμα. «Έλεγε «όχι μαμα σε παρακαλώ». Του είπα δεν υπάρχει τώρα είναι πόλεμος. Θα πάμε. Μέχρι τώρα δίναμε μικρές μάχες, τωρα πάμε σε πόλεμο. Δεν παίζω με τη ζωή σου».

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη»

Η μητέρα του θύματος bullying υπογράμμισε ότι δεν περιμένει τις ενέργειες που θα γίνουν από το σχολείο, καθώς φαίνεται πως δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό.

«Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το σχολείο με τις δικές τους ενέργειες. Δεν εχω καμία εμπιστοσύνη, θα με ενδιέφερε αν έβλεπα ότι είναι ένα οργανωμένο σχολείο που ενδιαφέρεται για την προστασία των μαθητών του και που του ξέφυγε ένα περιστατικό. Εάν ηταν ένα μεμονωμένο, θα ήμουν και μαζί τους» πρόσθεσε.

«Όταν πήγαμε στο σχολείο για να μας ενημερώσουν για την εναρξη των διαδικασιών μας είπαν ότι λυπούνται. Αλλά τι να το κάνουμε ότι λυπούνται. Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη» συμπλήρωσε η μητέρα του μαθητή.

«Θέλει πολλά κότσια»

Παράλληλα, το παιδί λαμβάνει τη βοήθεια ειδικού για να μπορέσει να ανταποκριθεί καλύτερα στο περιστατικό και να συνεχίσει να βρίσκεται στο ίδιο σχολείο χωρίς προβλήματα.

«Ο μικρός αντιμετωπίζει την κατάσταση καλύτερα, τον υποστηρίζει φυσικά ψυχολόγος αλλά νομίζω ότι είναι πιο δυνατός. Κάθε μέρα και καλύτερα. Το να αντιπαρέλθεις ότι θα βρεθείς στο στόχαστρο και ότι ενδεχομένως από μια τέτοια ενέργεια μπορεί και να περιθωριοποιηθείς θέλει πραγματικά πολλά κότσια» πρόσθεσε η μητέρα του.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024