Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Όλα κάνουν απλά έναν κύκλο»

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Όλα κάνουν απλά έναν κύκλο»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει καλεσμένο τον Τόλη Παπαδημητρίου στο The 2night Show, ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άδραξε την ευκαιρία στη διάρκεια της συζήτησης να κάνει το δικό του σχόλιο για τον αγαπημένο παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά.

«Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ ο Νίκος, το έχω ξαναπεί. Δεν χρειάζεται να τα πω δημοσίως. Είναι μια περίπτωση τηλεοπτικής περσόνας που μου αρέσει να είναι στην τηλεόραση. Αυτό το λέω για να μην κοροϊδευόμαστε.

Κάποια στιγμή πάει πάνω η εκπομπή, κάποια στιγμή πάει κάτω. Όλες οι εκπομπές έτσι είναι. Μόλις κάτι δεν πάει καλά, αρχίζουν όλοι να μιλάνε για αυτό. Και όλα φταίνε. Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν έναν κύκλο απλά. Οι ταλαντούχοι άνθρωποι δεν χάνονται, όπως είναι ο Νίκος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά.

Η σχέση Αρναούτογλου – Λιάγκα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες μετά τις φήμες για κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες που ανέφεραν πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους. Ιδιαίτερα μετά από ορισμένα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρώτο να παίρνει τη θέση του δεύτερου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, εξηγώντας πως δεν υπάρχει διαμάχη ανάμεσά τους.

«Με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκίνησε κάποια στιγμή αυτή η ιστορία και θα ξαναέρθει η στιγμή που θα τα ξαναπούμε. Δεν υπάρχει κάτι επί προσωπικού, συναντιόμαστε πολλές φορές στον διάδρομο και μιλάμε και θα πούμε ‘καλημέρα’, πολλές φορές σχολιάζουμε την επικαιρότητα. Δεν είμαστε οι άνθρωποι που κολλήσαμε, δεν νιώσαμε δηλαδή, ποτέ την ανάγκη να κάνουμε ο ένας παρέα με τον άλλον, ενώ προσωπικά δεν έχουμε κάποια απέχθεια. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό ο ένας στον άλλον» σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχετικά με την φημολογούμενη κόντρα τους.

«Διαφέρουμε στην λογική των πραγμάτων σε κάποια τηλεοπτικά πράγματα. Αυτή η διαφορετικότητα πολλές φορές μας φέρνει σε μία διάθεση «δεν θα το έκανα έτσι, θα το έκανα αλλιώς». Αυτό είναι το λιγότερο. Κατά τα άλλα είναι μία σχέση που θα μπορούσε να υπάρξει άνετα μία συνέντευξη είτε από εμένα είτε από εκείνον» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024