Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σοκ: Νεκρός ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με μαχαίρι

Σοκ: Νεκρός ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με μαχαίρι

Ο 24χρονος Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ, ποδοσφαιριστής ομάδας της όγδοης κατηγορίας της Ισπανίας έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στην πόλη Κάντιθ.

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες από την Ισπανία, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή ποδοσφαιρική γνώμη.

Ο Φρανσίσκο Ναβάλ Πέρεθ, 24χρονος παίκτης της Chipiona C.F, η οποία αγωνίζεται στην ισπανική λίγκα Segunda Andaluza Senior (8η κατηγορία της Ισπανίας) δολοφονήθηκε μετά από επίθεση με μαχαιριές.

Η επίθεση στον Πέρεθ έγινε στην πόλη του Κάντιθ και η τοπική αστυνομία φαίνεται να έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη του δράστη, έναν 20χρονο άνδρα ο οποίος μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει κάποιο προφανές κίνητρο. Η μοιραία επίθεση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (01/04), αλλά το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής.

«Λοιπόν, δεν έχουμε λόγια για να ξεκινήσουμε, αυτό μοιάζει με εφιάλτη, αλλά δυστυχώς είναι αληθινό. Ο παίκτης μας Paco Naval Perez μας «άφησε», πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί, ένα πρωινό που πάλευε μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Paco ήταν μόλις 24 ετών, είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του.

Αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Πέρεθ.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης εκφράζει την λύπη της για τον θάνατο του Paco Naval, ποδοσφαιριστή της Chipiona C.F και θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, τον σύλλογό του, τους συμπαίκτες του και τους αγαπημένους του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024