Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υποστηρικτής Τραμπ: «Τα drag shows είναι πιο επικίνδυνα από τα όπλα»

Υποστηρικτής Τραμπ: «Τα drag shows είναι πιο επικίνδυνα από τα όπλα»

Ισχυρίστηκε ότι οι «μακροπρόθεσμες επιπτώσεις» των drag shows στα παιδιά, είναι πολύ πιο επικίνδυνες για τις ζωές τους από ότι είναι τα όπλα.

Στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Τέξας, ένας υποστηρικτής του, με μπλουζάκι “Ultra Maga” (“Make America Great Again”), δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το πόσα άτομα πεθαίνουν από drag shows κάθε χρόνο, αλλά ότι είναι σίγουρα περισσότερα από αυτά που πεθαίνουν εξαιτίας των όπλων.

Ο υποστηρικτής του Τραμπ ισχυρίστηκε ότι οι «μακροπρόθεσμες επιπτώσεις» των drag shows στα παιδιά, είναι πολύ πιο επικίνδυνες για τις ζωές τους από ότι είναι τα όπλα. Και όταν ο δημοσιογράφος του είπε ότι 48.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από τη χρήση όπλων, ο υποστηρικτής του Trump απάντησε ότι «πιθανώς υπάρχουν 100.000 που πεθαίνουν από drag shows».

Οι Ρεπουμπλικάνοι συνεχίζουν να δαιμονοποιούν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και να εστιάζουν τις νομοθετικές τους προσπάθειες στην απαγόρευση βιβλίων, στα drag shows, στη σχετική με το φύλο υγειονομική περίθαλψη, καθώς και στον περιορισμό άλλων δικαιωμάτων περιθωριοποιημένων ομάδων.

Στο μεταξύ, αρνούνται να περάσουν μια κοινή νομοθεσία για τον έλεγχο της οπλοκατοχής, και οι πυροβολισμοί συνεχίζουν να καταστρέφουν το σύνολο των ΗΠΑ.

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024