Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το εξώφυλλο του Playboy με την υπουργό του Μακρόν - Η σύγκριση με την Πάμελα Άντερσον

Αυτό είναι το εξώφυλλο του Playboy με την υπουργό του Μακρόν – Η σύγκριση με την Πάμελα Άντερσον

Διέρρευσε το εξώφυλλο της υφυπουργού του Μακρόν, Μαρλέν Σιαπά, στο Playboy. Οι αντιδράσεις στη Γαλλία.

Μια μικρή γεύση από το τεύχος του Playboy με την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων της Γαλλίας Μαρλέν Σιαπά στο εξώφυλλο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Paris Match. Ένα πρωτοσέλιδο που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες.

To Playboy με εξώφυλλο την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων της Γαλλίας Μαρλέν Σιαπά αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία. Μετά τη διαρροή προκλήθηκαν εκ νέου αντιδράσεις, τη στιγμή που η Γαλλία μαστίζεται από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες για το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο.

Η πλευρά της Μαρλέν Σιαπά επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση της έμπιστης τόσο του Μακρόν, όσο και της συζύγου του, Μπριζίτ.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έκανε το εξώφυλλο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξης, 12 σελίδων, που αφορά κυρίως την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και την λογοτεχνία».

Από την πλευρά τους, βουλευτές της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για «πρόκληση». «Από εκείνη όλα τα περιμέναμε και δεν μας προκαλεί έκπληξη», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Η Μαρλέν Σιαπά και η σύγκριση με την Πάμελα Άντερσον

Η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων της Γαλλίας Μαρλέν Σιαπά αντέδρασε με μια ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Twitter το Σάββατο.

«Η υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να διαθέτουν το σώμα τους, αφορά τα πάντα και πάντοτε. Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Με όλο τον σεβασμό στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Στη μακροσκελή της συνέντευξή της στο Playboy, η Μαρλέν Σιαπά προχωρά και σε μια σύγκριση με την Πάμελα Άντερσον, προσθέτοντας πως η φωτογράφισή της στο Playboy αποτελεί πράξη χειραφέτησης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024