Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηρθε η ώρα για κάποια αλήθεια!

Ηρθε η ώρα για κάποια αλήθεια!

«Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές».

Αν ζούσε στις μέρες μας ο πρώην Γερμανός Καγκελάριος, Οτο Φον Μπίσμαρκ, μάλλον θα πρόσθετε το εξής: «Και κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της ΕΠΟ»! Εκπλήσσεται κάποιος; Δεν πρέπει. Γιατί πολλά τα «παράξενα και περίεργα» που έχουν μαζευτεί και καλό είναι να τα δούμε ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα- αν και η αλήθεια ήδη έχει έρθει στο φως για όσους επιθυμούν να τη δουν.

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ πως εστάλη επιστολή στην ΟΥΕΦΑ και ζητείται έρευνα για τις καταγγελίες διαιτητή που (φέρεται να) αυτοπροτάθηκε ώστε να διευθύνει ματς των ελληνικών play offs. Τόσες ημέρες από το Πάρκο Γουδή διέρρεαν ότι ήδη γινόταν έλεγχος και ο εν λόγω διαιτητής δεν θα ξανασφυρίξει τούτη την αγωνιστική περίοδο, για να μην ειπωθεί το ακραίο ότι θα του έπαιρναν και θα του κρεμούσαν (!) τη σφυρίχτρα. Ας παρακάμψουμε το γεγονός πως βρέθηκε ένας Elite διαιτητής και ζητεί να παίξει σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος και ενόσω ο αξιότιμος κ. Μπένετ τόσο διάστημα δεν μπορεί να φέρει ούτε έναν σοβαρό. Αντί να το εξετάσουν έστω, του κλείνουν την πόρτα. Αλλά πώς γινόταν έλεγχος και έρευνα όταν η επιστολή εστάλη μετάπειτα στον πρόεδρο Αλεξάντερ Τσέφεριν;

Επίσης, τη Δευτέρα θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας για τη διενέργεια όλων των προβλεπόμενων πράξεων αναφορικά με την κουβέντα της περασμένης Δευτέρας.

Καμμιά αντίρρηση. Αλλά δεν είχε ειπωθεί, δεν τονίστηκε με στόμφο πως έγιναν ήδη καταγγελίες στην ΟΥΕΦΑ; Αν όντως έγιναν, τότε γιατί θα γίνει συνεδρίαση; Λέτε για να κάνουν ξανά καταγγελίες που άλλωστε δεν προκύπτει από πουθενά πως έκαναν;

Και ακόμη: η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως είναι σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ ώστε να έρθουν στο εξής Elite διαιτητές. Πλατιά χαμόγελα στην ομήγυρη. Ταυτόχρονα όμως και απορία: πώς θα έρθουν τώρα τέτοιας κλάσης διαιτητές; Δεν υποστήριζαν μετ’ επιτάσεων μάλιστα, πως δεν βρίσκονται Elite επειδή έχουν υποχρεώσεις στα πρωταθλήματά τους; Τώρα, εντελώς ξαφνικά, γίνεται να βρεθούν ή θα ξεφυτρώσουν όπως τα άγρια χόρτα την άνοιξη; Αρα, αν έρθουν τώρα, κάποιοι είτε έλεγαν ψέματα είτε σφύριζαν αδιάφορα στο αίτημα όλων των ομάδων της Λίγκας!

Είναι βέβαιο ότι μαζεύτηκαν αρκετά που μόνο αληθινά δεν μοιάζουν. Και καλό είναι κάποτε, ο κ. Μπαλτάκος, να πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν στα ενδότερα και τι είδους επαφές έχουν γίνει. Επιτέλους, έφτασε ο καιρός!

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024