Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη φορά που η ΕΠΟ του Μπαλτάκου είπε αλήθεια…

Η πρώτη φορά που η ΕΠΟ του Μπαλτάκου είπε αλήθεια…

Αναλαμπή ή μήπως τυχαίο; Σαν μια στραβοκλωτσιά που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σου…

Ομολογώ πως η πρώτη αντίδραση ήταν να πατήσω το refresh. Μήπως για κάποιο λόγο είχε… κολλήσει το σύστημα. Μετά για σιγουριά έβαλα και τα γυαλιά, μια και η πρεσβυωπία έχει «επιβάλλει» τον δικό της ρυθμό στα μάτια μου (σ.σ. έτσι για να χρησιμοποιήσει όρους που αρέσουν στον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας…).

Και όμως, μπορεί να χρειάστηκαν να περάσουν μήνες και μήνες όμως τελικά όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως έφεραν και ένα καλό. Γιατί όπως και να το κάνουμε όταν κάποιος/κάποιοι λένε αλήθεια αυτό είναι ένα καλό νέο.

Βλέπετε η αλήθεια και η ΕΠΟ της… εξυγίανσης δεν είχαν συναντηθεί και ποτέ. Επιτέλους συναντήθηκαν! Και οφείλουμε να το καταγράψουμε. Όπως έχει ενδιαφέρον/πλάκα πως αντιμετώπισαν οι «γνωστοί – άγνωστοι» στα… εξυγιαντικά ΜΜΕ την ανακοίνωση. Αρχικά με διάθεση για προβολή και όταν, με καθυστέρηση πήραν χαμπάρι την αλήθεια με… εξαφάνιση από το προσκήνιο. Λογικό, πώς να την αντέξουν την αλήθεια άραγε;

Η πρώτη φορά λοιπόν που η ΕΠΟ του Μπαλτάκου είπε αλήθεια… Και αναρωτιέσαι λογικά, ήταν αναλαμπή; Μια κρίση συνείδησης/αλήθειας; Ή μήπως ήταν τυχαίο, ένα μεγάλο «αυτογκόλ» σαν μια στραβοκλωτσιά που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σου; Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να το ψάξουν εκεί στο Γουδί γιατί πραγματικά έχουν χάσει την μπάλα…

Η ουσία; Μεγαλύτερη δικαίωση/επιβεβαίωση για όσα ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός υποστήριζε-φώναζε εδώ και μήνες δεν μπορούσε να προκύψει. Ο Ολυμπιακός που από την αρχή έως το τέλος έχει μια ξεκάθαρη στάση σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες, είτε αυτές που στηρίζουν ανοικτά το «σύστημα», είτε με αυτές που το κάνουν με… καμουφλάζ.

Ο ίδιος ο Μπαλτάκος με την ανακοίνωση του παραδέχθηκε πως ούτε αυτός, ούτε ο Μπένετ μπήκαν στην διαδικασία να ζητήσουν ελίτ διαιτητές από την ΟΥΕΦΑ. Δεν είχαν καν ασχοληθεί με το θέμα τόσο καιρό που υποτίθεται, όπως έλεγαν, ότι δεν έρχονται οι ελίτ γιατί δεν θέλουν, γιατί το πρωτάθλημα δεν είναι καλό, γιατί «σιγά μην έρθουν για 1.500 ευρώ να τους βρίζουν».

Πραγματικά… ξεγύμνωμα. Και η πλάκα είναι πως αν δεν τους έπιασε κρίση αλήθειας, που δεν το νομίζω, θεώρησαν πως με αυτό τον τρόπο θα δείξουν πως αυτοί οδήγησαν την ΟΥΕΦΑ στο να ασχοληθεί με το θέμα. Μιλάμε για… βραβείο επικοινωνίας!

Στην πρεμούρα τους να επιδιώξουν να δείξουν προς τα έξω πως δεν έχουν… διασυρθεί τόσο μέσα από την κίνηση της Σούπερ Λιγκ να στείλει επιστολή στην ΟΥΕΦΑ όσο και από την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, προχώρησαν ωμά και χωρίς ντροπή στην τεράστια αποκάλυψη που αποδεικνύεται το… έργο τους. Λέγοντας, για πρώτη φορά, αλήθεια…

Sports in

Ο νέος… Χάαλαντ: Το wonderkid που έχει «τρελάνει» την Άρσεναλ και τον Αρτέτα (vids)

Κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο, θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024