Η Αταλάντα πέρασε με 3-1 από την έδρα της Κρεμονέζε και έμεινε σε τροχιά τετράδας.

Η Αταλάντα νίκησε, έστω και δύσκολα, στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας και «καταδικασμένης» σε υποβιβασμό, Κρεμονέζε με 3-1, στο πρώτο ματς της 28ης αγωνιστικής της Serie A, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, και παρέμεινε σε τροχιά Champions League.

Η ομάδα του Μπέργκαμο προηγήθηκε με τον Ντε Ρουν (44′), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το πέναλτι του Τσιοφάνι (56′), αλλά στο 73ο λεπτό ο Μπογκά έκανε το 2-1 και στις καθυστερήσεις ο Λούκμαν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιωνικός – Λαύριο 82-90: Με την πλάτη στον τοίχο οι Νικαιώτες

Κρεμονέζε: Καρνεζέκι, Βαλέρι, Αϊβού, Μεϊτέ (80’ Μπουοναϊούτο), Μπιανκέτι, Πίκελ, Τσιοφάνι (67’ Γκαλντάμες), Τσαντζού, Λοτσοσβίλι (67’ Βάσκεθ), Καστανιέτι (80’ Γκιλιόνε), Μπενάσι (74’ Ντέσερς)

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι (80’ Ντεμιράλ), Παλομίνο, Σκαλβίνι, Τζαπακόστα (66’ Μέλε), Ντε Ρόουν, Έντερσον, Ρουτζέρι, Πάσαλιτς (46’ Μπογκά), Μουριέλ (46’ Λούκμαν), Σαπάτα (59’ Χόιλουντ).

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr