Η Αταλάντα νίκησε, έστω και δύσκολα, στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας και «καταδικασμένης» σε υποβιβασμό, Κρεμονέζε με 3-1, στο πρώτο ματς της 28ης αγωνιστικής της Serie A, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, και παρέμεινε σε τροχιά Champions League.
Η ομάδα του Μπέργκαμο προηγήθηκε με τον Ντε Ρουν (44′), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το πέναλτι του Τσιοφάνι (56′), αλλά στο 73ο λεπτό ο Μπογκά έκανε το 2-1 και στις καθυστερήσεις ο Λούκμαν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»