Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ: Παραδίδεται την Τρίτη στη δικαιοσύνη - Αντιμετωπίζει πάνω από 30 κατηγορίες

Τραμπ: Παραδίδεται την Τρίτη στη δικαιοσύνη – Αντιμετωπίζει πάνω από 30 κατηγορίες

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα παραδοθεί στη δικαιοσύνη προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες, περισσότερες από τριάντα, μετά την άσκηση δίωξης εναντίον του, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από το AP/Evan Vucci) αναμένεται να παραδοθεί οικειοθελώς την ερχόμενη Τρίτη στη δικαιοσύνη προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, μεταδίδουν οι New York Times, επικαλούμενες έναν από τους δικηγόρους του.

Περισσότερες από 30 κατηγορίες

Επίσης, όπως ανέφερε το CNN επικαλούμενο πηγές και χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ο Τραμπ αντιμετωπίζει περισσότερες από 30 κατηγορίες που σχετίζονται με επιχειρηματική απάτη με βάση το κατηγορητήριο από σώμα ενόρκων του Μανχάταν, το οποίο εξέτασε την υπόθεση της πληρωμής για εξαγορά σιωπής από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Νωρίτερα, η εισαγγελία του Μανχάταν είχε ανακοινώσει χθες Πέμπτη το βράδυ ότι επικοινώνησε με δικηγόρο του τέως προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για να οργανωθεί η «παράδοσή του» ενώπιον της δικαιοσύνης της Νέας Υόρκης, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο πως πράγματι του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση της πληρωμής σε πορνοστάρ το 2016.

«Να συντονιστεί η παράδοσή του»

«Επικοινωνήσαμε απόψε με δικηγόρο του κ. Τραμπ για να συντονιστεί η παράδοσή του ενώπιον του εισαγγελέα του Μανχάταν (σ.σ. Αλβιν Μπραγκ) για την απαγγελία κατηγοριών ενώπιον δικαστηρίου» της Νέας Υόρκης, ανέφερε σε λακωνική ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της εισαγγελίας, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης κατόπιν ψηφοφορίας σώματος ενόρκων.

Το κατηγορητήριο παραμένει για την ώρα «σφραγισμένο» και η ημερομηνία της ακροαματικής διαδικασίας δεν έχει οριστεί ακόμη, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Ο πρώτος πρώην πρόεδρος στο σκαμνί

Ο Ντόναλντ Τραμπ παραπέμπεται σε δίκη μετά από έρευνα για τα χρήματα που καταβλήθηκαν για την εξαγορά σιωπής της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, και γίνεται έτσι ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες.

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024