Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβαλε τα κλάματα στον «αέρα» η Βάσω Γουλιελμάκη - Τι συνέβη στην ΕΡΤ

Έβαλε τα κλάματα στον «αέρα» η Βάσω Γουλιελμάκη – Τι συνέβη στην ΕΡΤ

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Βάσω Γουλιελμάκη στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ.

Η Βάσω Γουλιελμάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν».

Όπως και σε κάθε καλεσμένο, πριν από τη συνέντευξή του προβάλλεται ένα αφιερωματικό βίντεο. Ήταν το βίντεο που επιμελήθηκαν για την ίδια στην εκπομπή που έκανε τη Βάσω Γουλιελμάκη να συγκινηθεί και να δακρύσει στον αέρα της εκπομπής.

«Έχετε τον τρόπο σας… Είμαι γενναιόδωρη με τα συναισθήματά μου. Και με τη χαρά και με τη συγκίνηση. Αλλά θα ήθελα μερικές φορές να μην είμαι τόσο» είπε συγκινημένη η Βάσω Γουλιελμάκη, με την Τζένη Μελιτά να σημειώνει πως είναι πολύ όμορφο.

Σε μια προσπάθεια να αποφορτιστεί, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε χιούμορ με το περιστατικό. «Να τώρα, χαλάει και το μακιγιάζ», σημείωσε, κάνοντας και τους παρουσιαστές να γελάσουν.

«Βιάστηκα να χωρίσω»

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Βάσω Γουλιελμάκη προχώρησε και σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση σε συνέντευξή της. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το διαζύγιό της από τον συνάδελφό της Σωκράτη Αλαφούζο.

«Όσο μεγαλώνω λέω πολλά «δεν ξέρω». Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε. Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ», σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

«Δεν είμαι κατά του γάμου, ούτε πιστεύω ότι ο γάμος φθείρει τα ζευγάρια. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ανώριμη σκέψη», συμπλήρωσε η Βάσω Γιουλιελμάκη.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024