Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λάδι στη φωτιά βάζει ο Πολάκης με νέα ανάρτηση για Χατζηνικολάου - Η σκληρή απάντηση του δημοσιογράφου

Λάδι στη φωτιά βάζει ο Πολάκης με νέα ανάρτηση για Χατζηνικολάου – Η σκληρή απάντηση του δημοσιογράφου

Ο Παύλος Πολάκης πυροδότησε με νέα ανάρτηση την κόντρα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, προαναγγέλλοντας ότι επίκειται συνέχεια. «Θλιβερέ Πολάκη...» του απάντησε ο δημοσιογράφος.

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο δεύτερος γύρος της οποίας ξεκίνησε με τις αναρτήσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγορούσε τον δημοσιογράφο – εκδότη ότι έχει αρρύθμιστα χρέη.

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, ο κ. Χατζηνικολάου έχει αρρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς Εφορία και ΕΦΚΑ, ύψους 32,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο δημοσιογράφος του απάντησε ότι τα χρέη του είναι ρυθμισμένα και κατηγόρησε ευθέως για τον σφακιανό βουλευτή για λασπολογία.

Νέα ανάρτηση Πολάκη κατά Χατζηνικολάου

Ο Παύλος Πολάκης ωστόσο, επανήλθε σήμερα, με νέα ανάρτηση, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι επίκειται συνέχεια:

«ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
Νίκο Χατζηνικολάου:
Έγραψες χθες ότι οι εταιρείες σου θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον μου.
Ανυπομονώ!
Μέχρι, όμως, να ετοιμάσετε τις μηνύσεις και τις αγωγές και με δεδομένο ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ το συνολικό ύψος των ΧΡΕΩΝ, γιατί δεν δίνεις στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των 32.540.044,50€ ;
Όλοι οι πολίτες και ειδικά οι επιχειρηματίες, ενδιαφέρονται να μάθουν το «μυστικό της επιτυχίας» σου, προκειμένου να ελπίζουν κι αυτοί ότι ίσως κάποτε μπορέσουν να πετύχουν το ίδιο…
Στα στοιχεία που θα βγάλεις στη δημοσιότητα να συμπεριλάβεις απαντήσεις και για τα παρακάτω ερωτήματα :
1. Μεγάλο τμήμα από τα χρέη προς το Δημόσιο αφορά σε ΦΠΑ; Δηλαδή, εισέπρατταν οι εταιρείες σου τον αναλογούντα ΦΠΑ και δεν τον απέδιδαν στο Κράτος;
2. Ισχυρίζεσαι ότι τα χρέη είναι ρυθμισμένα μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού (φωτό 3). Πότε έγιναν οι αιτήσεις (αν έγιναν) και πότε εγκρίθηκαν (αν εγκρίθηκαν); Με βάση ποιον νόμο και για ποιο ποσό;
3. Διαθέτουν οι εταιρείες σου ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα; Πώς εισπράττουν κρατική διαφήμιση;
4. Πώς εξακολουθούν να λειτουργούν οι εταιρείες σου με τέτοια ετήσια οικονομικά αποτελέσματα και με τόσες διαδοχικές ζημιογόνες χρήσεις; (φωτό 4)
5. Τα τραπεζικά δάνεια των εταιρειών σου έχουν υποστεί «κούρεμα»; Κι αν ναι, σε τι ποσοστό;
Δώσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Δεν είναι τόσο δύσκολο!
Μία εκτύπωση για κάθε εταιρεία αρκεί…
Το be continued!».

Δείτε την ανάρτηση:

«Θλιβερέ Πολάκη…»

Ο δημοσιογράφος, με νέα ανάρτηση σήμερα,  απάντησε στον Παύλο Πολάκη με σκληρή γλώσσα, χαρακτηρίζοντάς τον θλιβερό και άθλιο συκοφάντη:

«Θλιβερέ Πολάκη όλα τα στοιχεία που έδωσες είναι ψευδή! ΟΛΑ.Και θα λογοδοτήσεις στη δικαιοσύνη.Και οι αριθμοί ψεύτικοι και οι οφειλές ρυθμισμένες και εξυπηρετούμενες! Είσαι άθλιος συκοφάντης! Έρχονται την επόμενη εβδομάδα αγωγές.Θα πληρώσεις ακριβά τις αθλιότητες που κάνεις».

Ο νέος γύρος

Υπενθυμίζεται πως ο νέος γύρος αντιπαράθεσης ξεκίνησε με την χθεσινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στα social media, στην οποία  ανέφερε: «Πριν μια εβδομάδα με έβρισες χυδαία σήμερα σου απαντώ με στοιχεία» και συμπλήρωσε κάνοντας ερώτηση προς τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;».

Ο δημοσιογράφος απάντησε στη χθεσινή ανάρτηση, λέγοντας: «Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα.Θλιβερό.Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη.»

Πώς ξεκίνησε ο πρώτος γύρος της αντιπαράθεσης

Λίγες ώρες μετά το συγχωροχάρτι που έλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολλάκης,  με μεταμεσονύχτια ανάρτηση, στις 19 Μαρτίου, άνοιξε μέτωπο με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος υποστήριξε πως ο Παύλος Πολάκης στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα «ζήτησε συγγνώμη μόνο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» με σκοπό να είναι υποψήφιος και να μη χάσει την βουλευτική του ασυλία.

Από το βήμα της εκπομπής του στον Real FM, ο δημοσιογράφος, είχε καλέσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη προς τον ελληνικό λαό γιατί αυτός ψήφισε μνημόνια.

Στην συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου επισήμανε πως ο Παύλος Πολάκης, είτε έχει ασυλία, είτε όχι, «έρχονται και τα ποινικά δικαστήρια και τα αστικά. Και στα αστικά διαστήρια δεν υπάρχει ασυλία. Στην αγωγή δεν έχει ασυλία, θα το πάρω το κοπάδι, το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Ηρθε και μου είπε εμένα να ζητήσω συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια; Όπως εσύ;», είπε ο δημοσιογράφος. «Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ, τι λες ρε άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη. Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024