
Δημοπράτηση του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Εμπορίου στη Σιάτιστα»
Στόχος του έργου είναι η πλατεία να μετατραπεί σε έναν οργανωμένο σύγχρονο χώρο, που θα ενισχύει τις κοινωνικές συναθροίσεις και τις εξωτερικές δραστηριότητες.
Ο Δήμος Βοΐου προχωρά στη δημοπράτηση του έργου: «Ανάπλαση πλατείας εμπορίου στη Σιάτιστα» προϋπολογισμού 780.000,00 ευρώ και η υποβολή προσφορών (μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) ολοκληρώνεται στις 13 Απριλίου 2023.
Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συνολικής διαμόρφωσης – ανάπλασης της Πλατείας Εμπορίου στη Σιάτιστα. Στόχος του είναι η πλατεία να μετατραπεί σε έναν οργανωμένο σύγχρονο χώρο, που θα ενισχύει τις κοινωνικές συναθροίσεις και τις εξωτερικές δραστηριότητες των κατοίκων, ενώ θα σέβεται τα χαρακτηριστικά του παραδοσιακού οικισμού.

Πηγή μακέτας: facebook Δήμου Βοΐου
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πώς σώθηκε το παιδί που έπεσε σε πισίνα στην Κρήτη – Οι δραματικές προσπάθειες της μητέρας του
- Εδώ, στην Ελλάδα: Ο Τομ Χανκς συνάντησε θαυμαστή που τον είχε τατουάζ
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
- «Θα ανοικοδομήσουμε, θα είμαστε παρόντες για όσο χρειαστεί» υπόσχεται ο πρόεδρος Μακρόν στους πληγέντες
- Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ζήσε τη ζωή σου όπως θες»