
Τάνια Τσανακλίδου-Tαμίλα Κουλίεβα: Το γκέι φιλί τους, σε νέα σειρά, θα γίνει viral
Στην πρώτη τους συνεργασία, οι δύο ηθοποιοί θα γίνουν σίγουρα viral με την τρυφερή σκηνή τους ως ζευγάρι στη νέα τηλεοπτική σειρά «Ζωή». Τα γκέι φιλιά στην τηλεόραση, ευτυχώς, δεν είναι πια ταμπού. Παρόλα αυτά, αποτελούν θέμα που απασχολεί το κοινό και συζητιέται έντονα στα social media, μέχρι μια μέρα να φτάσουμε ως κοινωνία να μην ανασηκώνουμε το […]
Στην πρώτη τους συνεργασία, οι δύο ηθοποιοί θα γίνουν σίγουρα viral με την τρυφερή σκηνή τους ως ζευγάρι στη νέα τηλεοπτική σειρά «Ζωή».
Τα γκέι φιλιά στην τηλεόραση, ευτυχώς, δεν είναι πια ταμπού. Παρόλα αυτά, αποτελούν θέμα που απασχολεί το κοινό και συζητιέται έντονα στα social media, μέχρι μια μέρα να φτάσουμε ως κοινωνία να μην ανασηκώνουμε το φρύδι με το θέμα και να το θεωρούμε κάτι απολύτως φυσιολογικό μιας και αυτό είναι: κάτι απολύτως φυσιολογικό.
Η Ταμίλα Κουλίεβα και η Τάνια Τσανακλίδου συναντιούνται τηλεοπτικά για πρώτη φορά και οι ρόλοι τους θα προκαλέσουν αίσθηση, αφού υποδύονται ένα γκέι ζευγάρι.
Η εκπομπή «Breakfast@Star» έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, σκηνή από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Ζωή», στην οποία οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα φιλί. Το φιλί τους αναμένεται να γίνει viral.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Τάνια Τσανακλίδου και Ταμίλα Κουλίεβα υποδύονται ένα ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί τους. Μετά από πολλά, τα ξαναβρίσκουν μέσα από την συμβολή της Μαρίας Καβογιάννη, οποία είναι η βασική πρωταγωνίστρια του σίριαλ και στην επανένωση τους όταν τα ξαναβρίσκουν έρχεται η σκηνή με το φιλί στο στόμα.
«Οι δύο κυρίες αυτές δεν είχαν ξανά βρεθεί ποτέ, η πρώτη τους φορά που βρέθηκαν, η πρώτη φορά που μίλησαν, η πρώτη φορά που συνεργάστηκαν, είναι σε αυτή σε αυτό το σίριαλ “Ζωή”, που ξεκινάει 7 Απριλίου» είπε η ρεπόρτερ.
Δείτε το βίντεο
- Νιγηρία: Φονικές επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές δεκάδων μαθητών στον βορρά και τον νότο
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Λίβανος: Ζητά εγγυήσεις η Βηρυτός από τις ΗΠΑ για να εδραιωθεί η εκεχειρία – Επίθεση Σαλάμ στη Χεζμπολάχ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Οι ομάδες, τα πρόσωπα, το σύνδρομο
- Δύο ιταλικά ναρκαλιευτικά απέπλευσαν από τη Σικελία για να συμβάλουν στον καθαρισμό των Στενών του Ορμούζ
- Ο Τραμπ, μετά τη συνάντηση με τον Σι, αφήνει τις αμφιβολίες να κυριαρχούν για το μέλλον της Ταϊβάν
