Παντελής Τουτουντζής: «Η Ελένη Φουρέιρα ήθελε να μας δώσει λεφτά για να γίνουμε γονείς με τον σύντροφό μου»
«Δεν μας άφησε ούτε μία στιγμή να λυγίσουμε. Ακόμα κι όταν έλεγα ότι δεν βγαίνει κάπου όλο αυτό και δεν υπάρχει λύση, ήταν δίπλα μου...»
Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ο Παντελής Τουτουντζής.
Ο γνωστός make-up artist μίλησε – μεταξύ άλλων- για τις στενές φιλικές επαφές που διατηρεί με την Ελένη Φουρέιρα και τον τρόπο που η ίδια τον στήριξε στην προσπάθειά του να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του.
Οι αποκαλύψεις του Παντελή Τουτουντζή για την Ελένη Φουρέιρα
«Η Ελένη ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, ήταν ο φάρος μου. Αυτό θα το λέω πάντα, γιατί μερικοί άνθρωποι όταν λυγίζεις και σε σηκώνουν για να ολοκληρώσεις τον στόχο σου είναι και οι πιο σημαντικοί που έχουν έρθει στη ζωή μας» αναφέρει ο Παντελής Τουτουντζής.
«Δεν μας άφησε ούτε μία στιγμή να λυγίσουμε. Ακόμα κι όταν έλεγα ότι δεν βγαίνει κάπου όλο αυτό και δεν υπάρχει λύση, ήταν δίπλα μου και μου έλεγε: ό,τι έχω είναι δικό σου, ό,τι λεφτά έχω μαζέψει όσα χρόνια δουλεύω είναι στη διάθεσή σου για εξετάσεις ή οτιδήποτε χρειαστεί. Το είπε και το εννοούσε», σημειώνει ο make-up artist.
«Στα δύσκολα η Ελένη είναι η πιο καλή ψυχή που έχω γνωρίσει. Γι’ αυτό έγινε νονά των παιδιών μου, όχι για το φαίνεσθαι. Η Ελένη δένεται με τους ανθρώπους, όπως κι εγώ. Το να αγαπάς είναι full job. Πιστεύω στις old-school σχέσεις, που γινόμασταν σαν οικογένειες» σημειώνει ο Παντελής Τουτουντζής.
Δείτε όσα είπε
- 17 Μαΐου | Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης Εκστρατεία ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης «Είναι εύκολο… κάν’ το»
- Ομόλογα: Πλήττονται παγκοσμίως λόγω του ενεργειακού σοκ από τον πόλεμο στο Ιράν και του πληθωρισμού
- TechLiving Zone: Προϊόντα ενέργειας και τεχνολογίας στα καταστήματα ΔΕΗ
- Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας άνδρας που παρουσιαζόταν ως συνεργάτης της Lady Gaga
- Eurovision 2026: Akylas, θεωρία συνωμοσίας για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και η «κατάρα» της 6ης θέσης
- Ρόδος: Σύλληψη ζευγαριού για μπαράζ κλοπών και απόπειρες διαρρήξεων
- 10 Χρόνια Spotawheel : «Ένα βήμα μπροστά, αλλά πάντα δίπλα σου»
- Ηλιούπολη: Παρέμβαση Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τη δημοσιοποίηση σημειωμάτων που αποδίδονται στις 17χρονες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442