Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Εξομολόγηση από την Κάτια Ταραμπάνκο - «Εγώ έχω χάσει τη δουλειά μου επειδή εσύ...»

Survivor: Εξομολόγηση από την Κάτια Ταραμπάνκο – «Εγώ έχω χάσει τη δουλειά μου επειδή εσύ…»

Τι συνέβη με την Κάτια Ταραμπάνκο;

Καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη, η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είχε βρεθεί δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor.

Το μοντέλο μοιράστηκε την δική της εμπειρία στον αέρα, σχολιάζοντας παράλληλα όλα όσα συμβαίνουν τώρα στο παιχνίδι, με τις αποβολές των παικτών, τα βίντεο πίσω από τις κάμερες που βγαίνουν στη φόρα και τα συναφή.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και στο γεγονός πως όλοι προσπαθούσαν να κλέψουν φαγητό, είτε από τον δρόμο είτε από την παραγωγή και το έκανε και εκείνη πολλές φορές, όμως κάθε φορά την έπιαναν.

Απάντησε, επίσης, και για την ανάρτηση από την οποία ξεκίνησε ένας «πόλεμος» ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Survivor

«Η αλήθεια είναι ότι όταν ακούει κάποιος ότι ο άλλος είναι κλέφτης σε ένα ριάλιτι, σε ένα παιχνίδι για τον οποιονδήποτε λόγο, λογικά δεν θέλει μετά να διαφημίσει το προϊόν του με αυτό τον άνθρωπο Το καταλαβαίνω από μία άποψη. Αυτό που δεν καταλαβαίνω και το είπα πει και στο δεύτερο Survivor ‘παιδιά, μη χρησιμοποιείτε βαρύγδουπες κατηγορίες ο ένας για τον άλλο, γιατί μας βλέπει κόσμος, μετά θα συναντηθούμε έξω στην Αθήνα, θα γελάμε ο ένας στον άλλο’» είπε αρχικά.

«Ναι, αλλά εγώ έχω χάσει τη δουλειά μου προηγουμένως επειδή εσύ με είπες κλέφτρα η κλέφτη. Τώρα με την Ελευθερίου αυτό που συμβαίνει είναι σαν να βλέπω ντεζαβού την πρώτη χρονιά που με κατηγόρησαν για το ρύζι, που εγώ είχα βγει και είχα πει ότι δεν είχα κλέψει, το είχα βρει, δεν είχα βάλει χέρι στις προμήθειες», ανέφερε αρχικά σχετικά με το γεγονός πως ο Μαρτίκας είχε πει και εκείνη, αλλά και την Ελευθερίου κλέφτρες.

«Είναι κάρμα, γυρνάει τελικά. Νιώθω δικαιωμένη, νιώθω ασφάλεια που είμαι εδώ. Δόξα τω Θεώ που δεν πήγα εκεί πέρα, γίνεται χαμός», ενώ για την ανάρτηση της Βρισηίδας, εξήγησε: «Εγώ ουσιαστικά σχολίασα με χιουμοριστικό τρόπο στον Τζέιμς. Βρήκε πάτημα η Βρισηίδα και έγραψε «κι εγώ», βρήκε πάτημα μετά ο Άρης και τα έβγαλε όλα στη φόρα ουσιαστικά. Και έγινε χαμός» είπε σε άλλο σημείο.

«Μην το κρύβουμε πια, το ξέρουμε ότι γίνεται αυτό. Όποτε βρίσκαμε ευκαιρία, τρώγαμε γιατί πεινάγαμε, γιατί αυτή είναι η δυσκολία του παιχνιδιού. Όποτε όταν έχεις κάτι να το αρπάξεις είτε από την παραγωγή είτε αριστερά-δεξιά, δεν χάνανε την ευκαιρία. Ασχέτως που εγώ δεν το είχα ποτέ και με έπιαναν όλη την ώρα. Τραγική» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024