Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη «συγγνώμη» για τις δηλώσεις περί «άφυλων παιδιών»

Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη «συγγνώμη» για τις δηλώσεις περί «άφυλων παιδιών»

Οι δηλώσεις της είχαν προκαλέσει χαμό

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη διευκρίνιση των όσων είπε για τα «άφυλα παιδιά» έκανε το πρωί της Πέμπτης η Έλενα Παπαρίζου, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τη θύελλα αντιδράσεων που αυτές προκάλεσαν.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, ξεκαθάρισε πως εξαιτίας του ότι μπερδεύει πολλές φορές τα Σουηδικά με τα Ελληνικά, καταλήγει να λέει άλλο από αυτό που εννοεί, όπως για παράδειγμα τώρα με τα φύλα.

Μάλιστα, έσπευσε να ζητήσει και μια μεγάλη συγγνώμη από όσους τυχόν στενοχώρησε με τη δήλωσή της.

Η πρώτη αντίδραση της Παπαρίζου περί «άφυλων παιδιών»

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθατε! Μουσική παιδιά, μουσική, βραβεία» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Alpha, η Έλενα Παπαρίζου.

«Δεν έχω δεχτεί και τα καλύτερα σχόλια αυτές τις μέρες και δεν έχω ασχοληθεί να απαντήσω μέσα από τα social media γιατί δεν θεωρούσα σωστό. Ερωτήθηκα από την συνέντευξη πάρα πολλά πράγματα και σκέφτηκα πάρα πολύ γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση. Αν έχω στενοχωρήσει κάποιον οφείλω να ζητήσω “συγγνώμη”, γιατί μπορώ να το κάνω, γιατί είμαι άνθρωπος. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα γεννιούνται και δεν ξέρουν την προτίμηση και τι φυλετική συνείδηση έχουν. Όλα έχουν να κάνουν με το DNA, το περιβάλλον και τις προτιμήσεις. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, θέλω να το αφήσω εκεί. Μην δώσουμε συνέχεια σε όλη αυτήν την κουβέντα. Η ουσία είναι αγαπάμε αλλήλους.

Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανένα παιδί. Με κάνετε και νιώθω λιγότερο άσχημα, έχω στεναχωρηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες. Δεν κοιτάω ποτέ πίσω, κοιτάω τι μου συμβαίνει σήμερα. Δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν. Στέκομαι στο σήμερα για αυτό και αγωνίζομαι να γίνω καλύτερος άνθρωπος και καλλιτέχνης» είπε πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Παπαρίζου εξηγώντας τι εννοούσε με τις δηλώσεις περί «άφυλων παιδιών».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024