Στόχος ομοφοβικών και haters έγινε η «αμόρφωτη», όπως την χαρακτήρισαν, Έλενα Παπαρίζου μετά τις δηλώσεις της περί άφυλων παιδιών.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98.6, η Έλενα Παπαρίζου είχε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά της και για τις αμφιβολίες που είχε κατά τη διάρκεια της εφηβείας αλλά και για την άποψη της ότι «όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όταν η Έλενα Παπαρίζου αμφέβαλε για τη σεξουαλικότητά της

«Θα κάτσω να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, ας ξεκινήσουμε από αυτό το πράγμα. Ξέρουμε τι κάνει ένα straight ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες» ανέφερε.

Τα εμετικά σχόλια που συνόδευσαν τις δηλώσεις της δεν αρμόζουν σε μια κοινωνία που προσπαθεί να κάνει βήματα μπροστά σπάζοντας τα στερεότυπα.

Κάποιοι την χαρακτήρισαν αμόρφωτη, άλλοι την ειρωνεύτηκαν ενώ κάποιοι της πρότειναν να… ανοίξει κάποιο βιβλίο.

Τα σχόλια στο Twitter:

To σχολικό φυλλάδιο με τα 100 φύλα

Τα παιδιά στην Ουαλία βεβαία ανοίγοντας τα σχολικά τους φυλλάδια μαθαίνουν πως σίγουρα δεν υπάρχουν μονάχα δύο φύλα, αλλά 100.

Σύμφωνα με την  Telegraph τα παιδιά διδάσκονται τη ρευστότητα των φύλων ως γεγονός σε ορισμένα μεγάλα ακαδημαϊκά ιδρύματα και ανεξάρτητα σχολεία. Tο γεγονός αυτό οδήγησε τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου να διατάξει επείγουσα επανεξέταση αυτή την εβδομάδα.

Μια ενότητα σχετικά με την ταυτότητα φύλου συνιστά στους εκπαιδευτικούς να παίξουν ένα παιχνίδι με τα παιδιά, αυτό που αποκαλείται «mixed-muffin gender berry challenge» για να μάθουν τα παιδιά για το «πώς δεν μπορεί κανείς να υποθέσει το φύλο κάποιου από μόνο από την εμφάνισή του».

Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που η Παπαρίζου δέχεται σχόλια από haters.

Εχει δεχτεί σχόλια ουκ ολίγες φορές για τα κιλά της όπως και ερωτήσεις από ανθρώπους που «αγωνιούν» να τη δουν μάνα.

«Είναι ασέβεια να κάνουν συνέχεια την ίδια ερώτηση και στην Ελλάδα παραγίνεται θέμα με την εγκυμοσύνη και το μωρό. Δεν είναι ωραίο να ρωτάς μονίμως μια γυναίκα άνω των 30 πότε θα κάνει παιδί, γιατί μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και να μην μπορεί να το αποκτήσει. Ευτυχώς εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο τέτοιο πρόβλημα, αλλά δεν μου αρέσει να ακούω αυτή την ερώτηση. Ακόμη και καλές μου φίλες δεν μου την κάνουν την ερώτηση αυτή και μου την κάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι. Δεν είναι ωραίο» είχε απαντήσει.

Και στις δύο περιπτώσεις είχε απαντήσει με τέτοιο τρόπο που κατάφερε να κλείσει στόμα.

Ιδίως για όσους ασχολούνται συνεχώς με τα κιλά της μας είχε απαντήσει άλλωστε πως «στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα burger. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr