Χάρης Ακριτίδης: «Πάθαινα κρίσεις πανικού, έφτασα μέχρι το Δαφνί»
Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία επταετία και τον έκαναν πιο δυνατό.
Ο Χάρης Ακριτίδης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του The 2night Show και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του τα τελευταία επτά χρόνια και κυρίως για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του.
«Έγιναν αρκετά κακά πράγματα τα τελευταία 7 χρόνια. Έχασα τον πατέρα μου, έκαναν εγχείρηση στη μητέρα μου, έκαναν εγχείρηση στην κόρη μου και δύο εγχειρήσεις καρδιάς στον γιο μου. Κάηκε το σπίτι μου. Όλα αυτά με γονάτισαν αλλά με έκαναν και πιο δυνατό. Ιδίως με τον γιο πέρασα πολύ δύσκολα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ακριτίδης.
«Είναι 31-32 χρονών ο γιος μου και η περίπτωσή του ήταν πάρα πολύ δύσκολη και πάρα πολύ σπάνια σπάνια. Από αυτήν την ασθένεια ζει το 3-5%. Κόλλησε ο σταφυλόκοκκος στην κεντρική βαλβίδα της αορτής και όταν υπάρχει μόλυνση στην καρδιά, είναι σαν «σάπια» λαμαρίνα. Δεν μπορεί να ράψει ο γιατρός. Πρέπει πρώτα να γίνει καλά και μετά να εγχειριστεί. Αλλά αν περιμένουμε να γίνει καλά από τον σταφυλόκοκκο θα έχει πεθάνει το παιδί.
«Βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι»
Όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό, δεν κλαίγομαι για αυτά που πέρασα. Έγινα πιο καλός, πιο δυνατός και πιο ταπεινός άνθρωπο δόξα τω Θεώ. Βλέπω τη ζωή με άλλο μάτι. Αυτή η λαιμαργία να πετύχω, να ρημάξω, να κλέψω, να ανέβω, έφυγε. Η καρδιά μου έχει γίνει πιο απλή, πιο λιτή και πιο ανθρώπινη» συμπλήρωσε ο Χάρης Ακριτίδης.
«Πάθαινα κρίσεις πανικού, έφτασα μέχρι το Δαφνί. Πλέον είμαι ένας άλλος Χάρης. Αισθάνομαι από όλα αυτά που έγιναν ότι ο Θεός το έκανε για να γίνω καλύτερος άνθρωπος» προσέθεσε ο Χάρης Ακριτίδης.
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
- Το ΠΑΣΟΚ «σπρώχνει» το Μαξίμου προς τις κάλπες
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
- Σχέση: Τι μένει μετά τον χωρισμό;
- Μια ματιά στο ακόμη πιο επικίνδυνο σίκουελ του «Peaky Blinders»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442