Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mατθίλδη Μαγγίρα: «Όταν ήμουν τεσσάρων ετών, δάγκωσα το πόδι ενός κοριτσιού γιατί ζήλεψα»

Mατθίλδη Μαγγίρα: «Όταν ήμουν τεσσάρων ετών, δάγκωσα το πόδι ενός κοριτσιού γιατί ζήλεψα»

Εξομολογήσεις από Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιάννη Στάνγκογλου, Demy, Τάσο Κωστή και Κατιάνα Μπαλανίκα.

H ομάδα του «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα πιο πιο επίκαιρα νέα της showbiz. Εξομολογήσεις από Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιάννη Στάνγκογλου, Demy, Τάσο Κωστή και Κατιάνα Μπαλανίκα.

H Mατθίλδη Μαγγίρα μίλησε για τη ζήλια που έχει καταφέρει με το πέρασμα των χρόνων να αποτινάξει. «Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα από τις σχέσεις μου ότι η ζήλια είναι αρρώστια και δεν ζηλεύω πια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Υπήρξα με άνθρωπο που με ζήλευε πάρα πολύ και το σιχάθηκα. Και υπήρξα με άνθρωπο ο οποίος με έκανε να ζηλεύω με έναν τρόπο. Αλλά εκεί, συνειδητοποίησα ότι ήταν πάρα πολύ ανασφαλής αυτός. Οπότε όλο αυτό το έκανε για να επιβεβαιώνει τη δική του ανασφάλεια. Οπότε όταν τα αποκωδικοποίησα όλα αυτά και κατάλαβα ότι η ζήλια είναι αρρώστια δεν ξαναζήλεψα και δεν με ενδιαφέρει. Όταν ήμουν τεσσάρων ετών, δάγκωσα το πόδι ενός κοριτσιού γιατί ζήλεψα. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα από τις σχέσεις μου ότι η ζήλια είναι αρρώστια και δεν ζηλεύω πια», υπογράμμισε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Όταν πήγα στη Νέα Υόρκη δεν κυνήγησα τόσο πολύ το όνειρο της διεθνούς καριέρας, είχα και οικονομικές δυσκολίες. Είχα μόλις τελειώσει τη δραματική σχολή. Δεν με στήριζε κανένας οπότε έπρεπε να δουλεύω εκεί. Έφτασα πολλές φορές να μετράω τα κέρματα για να πάρω το μετρό», θυμάται ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Έχω κάνει πολύ πίσω όλο τον εγωκεντρισμό που μπορεί να είχα, δεν είμαι εγώ πρώτος στις επιλογές μου, είναι πάντα τα παιδιά μου. Νομίζω τα παιδιά μου με έχουν καλύτερο άνθρωπο σίγουρα», σημείωσε αναφορικά με την πατρότητα ο Γιάννης Στάνκογλου. «Η κόρη μου είναι στην εφηβεία, θα ήθελα πολύ να γνωρίσω κάποιο φλερτ της κόρης μου και να κάνουμε παρέα», συμπλήρωσε. «Δεν είμαι από τους μπαμπάδες που θα πρέπει να ψάξω ποιος είναι αυτός».

Η Demy για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

Με την Demy να γυρίζει το video clip για το τραγούδι της «Φλόγα», η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε την αγαπημένη τραγουδίστρια και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με άντρες συνεργάτες της. «Είχα θέματα ανταγωνισμού με τους άντρες, οι γυναίκες ήταν πολύ ακομπλεξάριστες και πολύ υποστηρικτικές», παραδέχθηκε η Demy.

Η Demy μίλησε και για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή της. «Έλαβα πολλά θετικά μηνύματα που μίλησα για αυτό. Είναι κάτι που είχα από μικρή. Δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα μου και με την ψυχοθεραπεία το έχω βελτιώσει πάρα πολύ μεγάλο βαθμό».

Στις φήμες ότι έχει παντρευτεί κρυφά απάντησε πως «μπορεί να κουράζουμε λίγο τον κόσμο με το αν παντρεύομαι ή οτιδήποτε. Προσπαθώ κι εγώ να απέχω κάπως από αυτό. Σημασία έχει τι θέλουν δυο άνθρωποι. Η δέσμευση, η αφοσίωση και η υποστήριξη που δίνουν ο ένας στον άλλο άσχετα με τις ταμπέλες».

Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε σε συμπεριφορές θαυμαστών που τον έχουν κατά καιρούς ενοχλήσει. «Μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι γίνονται αγενείς και με έχουν χτυπήσει στην πλάτη την ώρα που τρώω». Είναι κάτι που του έχει συμβεί πολλές φορές.

«Υπήρχαν συνάδελφοι που με σνομπάραν όταν έκανα διαφημίσεις και μεταγλωττίσεις γιατί τις θεωρούσαν τριτοκλασάτες δουλειές», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Η εκπομπή «Έλεος» και η Αννίτα Πάνια με τον Ηλία Ψινάκη υποδέχονται την Κατιάνα Μπαλανίκα απόψε στις 00:10. Η Κατιάνα Μπαλανίκα περιέγραψε και ένα σκηνικό που της είχε συμβεί με κάποιον άγνωστο να την παρενοχλεί. «Τον έπιασα από τον γιακά και τον πλάκωσα στο ξύλο. Πολύ ξύλο. Με έβγαλαν από πάνω του για να τον σώσουν. Τα έχαναν οι άντρες όταν οι γυναίκες αντιδρούσαν. Εκείνη την εποχή οι άντρες ήταν αλήτες στον δρόμο. Λέγανε διάφορα, πειράζανε και οι γυναίκες δεν μίλαγαν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024