Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία από τη Μαρία Απατζίδη του ΜέΡΑ 25 - Άντρας της έστειλε τα γεννητικά του όργανα

Καταγγελία από τη Μαρία Απατζίδη του ΜέΡΑ 25 – Άντρας της έστειλε τα γεννητικά του όργανα

«Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπών αρσενικών»

Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, για κοινωνιολογικούς και ερευνητικούς κυρίως σκοπούς, αν καταφέρναμε κάποια στιγμή να μπούμε στο μυαλό των ανδρών που στέλνουν σε άγνωστες, ή ακόμα και γνωστές τους το μόριό τους σε φωτογραφία.

Τι να συμβαίνει άραγε στο μυαλό τους; Πιστεύουν άραγε ειλικρινά πως ενώ κάποια γυναίκα δεν τους θέλει, μόλις δει το… όργανό τους όσο προικισμένο κι αν είναι, θα αλλάξει γνώμη και θα τους ερωτευτεί τρελά;

Όχι βέβαια, το μόνο που θα καταφέρει είναι να χάσει και το 0,1% της ευκαιρίας που ίσως να είχε, καθώς και να «φάει» ένα ωραιότατο block, στην καλύτερη περίπτωση.

Παρ’ όλα αυτά, το φαινόμενο των dickpics επεκτείνεται σαν… πανδημία, αφού εκατομμύρια γυναίκες καθημερινά θα βρουν τουλάχιστον ένα πέος στα εισερχόμενά τους, ικανό να τους προκαλέσει αηδία για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η κατάσταση στις διάσημες γυναίκες γίνεται ακόμα χειρότερη, αφού οι περισσότερες εξ αυτών βρίσκονται αντιμέτωπες με δεκάδες, ακόμα και εκατοντάδες, φαλλούς σε καθημερινή βάση.

Καταγγελία από την Μαρία Απατζίδη

Τελευταίο χρονικά «θύμα» αυτής της αρρωστημένης αρρενωπότητας έπεσε η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυψε ένα από τα μηνύματα που έχει λάβει από άνδρα, ο οποίος της έστειλε φωτογραφία το μόριό.

Μάλιστα, ο εν λόγω… άνδρας είχε προσπαθήσει να διεκδικήσει την Μαρία Απατζίδη τον περασμένο Ιούλιο, στέλνοντάς της το… ποιητικό «γεια σου μωράκι».

Όπως φαίνεται το εν λόγω μήνυμα δεν ήταν αρκετό για να την κάνει να τον ερωτευτεί κι έτσι αποφάσισε να βάλει… τα βαριά μέσα. Και τι κατάφερε; Να γίνει ρεζίλι σε ολόκληρο το ίντερνετ.

Σο μήνυμά της η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 επισημαίνει πως: «Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν….Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος. Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και δυστυχώς δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπων αρσενικών».

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024