Στα γραφεία της ΕΠΟ Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Μπέος [εικόνες]
Οι τρεις άνδρες βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΟ για τη συνάντηση με τον Μπένετ.
Στο Πάρκο Γουδή βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Αχιλλέας Μπέος.
Οι ισχυροί άνδρες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Βόλου αντίστοιχα έχουν καταφθάσει στα γραφεία της ΕΠΟ για την κρίσιμη συνάντηση με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ.
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των «μεγάλων» μετά από τρία χρόνια και το ραντεβού-τότε σε κεντρικό ξενοδοχείο με θέμα τις εκλογές της ΕΠΟ και τους διαιτητές των playoffs της περιόδου 2020/21.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες επιθυμούν τον ορισμό elite διαιτητών στα παιχνίδια των playoffs, κάτι με το οποίο δεν διαφωνούν και οι υπόλοιποι.
Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη των τριών ανδρών:

- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442