Στο Κορωπί ο Αλαφούζος – Τι είπε σε Γιοβάνοβιτς και παίκτες…
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Κορωπί για να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα.
Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, έγινε παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού είχε συζήτηση για αρκετή ώρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ μίλησε και στους παίκτες, μέσω της οποίας, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του, εν όψει της συνέχειας.
Μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου στις προπονήσεις. Οσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι, άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Στο πρόγραμμα με την ομάδα, επέστρεψε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, ενώ αντίθετα, θεραπεία λόγω ενόχλησης στο γαστροκνήμιο, ακολούθησε ο Βέρμπιτς και με ατομικό πρόγραμμα, συνέχισε ο Μάγκνουσον.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλαφούζος πιστεύει πολύ σε αυτή την ομάδα, θέλει το πρώτο του πρωτάθλημα ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και για αυτό το λόγο μέσα στη σεζόν έχει φροντίσει να υπάρχουν τα έξτρα απαιτούμενα και απαραίτητα κίνητρα προς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, έχοντας μοιράσει σε πριμ πάνω από 700.000 ευρώ μέχρι στιγμής.
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
- Έσε στο «in» μετά τη νίκη επί της Ρακόφ: «Ήταν ένα καλό τεστ» (vid)
- Ο ‘Αρης στην Πτολεμαΐδα για προετοιμασία (pics)
- Ο Κολιτσόπουλος πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U20!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442