Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βγήκαν… μαχαίρια: «Κάρφωσε» τον Ντέμη ο Μελισσανίδης για το γήπεδο

Βγήκαν… μαχαίρια: «Κάρφωσε» τον Ντέμη ο Μελισσανίδης για το γήπεδο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης «κάρφωσε» εμμέσως πλην σαφώς τον Ντέμη Νικολαϊδη για την… εξορία της ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια για δυο δεκαετίες σε βράβευση που παρευρέθηκε…

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για την «Opap Arena» σε εκδήλωση της Ένωσης Φίλων της ΑΕΚ, όπου παρευρέθηκε και άφησε αιχμές για τον Ντέμη Νικολαϊδη και τη «μάχη» που είχε δώσει κατά του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, αφού τόνισε ότι «τέλος καλό, όλα καλά» με το γήπεδο, «κάρφωσε» τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας και πρώην πρόεδρο για τις πιέσεις που είχε ασκήσει πριν από 18 χρόνια.

Τότε, 195 μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ την άφησαν χωρίς γήπεδο για 18 χρόνια περίπου καταψηφίζοντας για γήπεδο εκεί που ήταν και το παλιό, το οποίο παρουσίασε ο Μελισσανίδης, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να τονίζει χαρακτηριστικά στην εκδήλωση: «Η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, εκεί στην εξορία που μας είχανε».

Υπενθυμίζεται ότι το 2006 εξάλλου ο ίδιος ο Ντέμης κινούσε τις διαδικασίες για να δημιουργήσει το γήπεδο της ΑΕΚ στην περιοχή του ΟΔΔΥ, όπου είχε και συναντήσεις και με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Μπήκαμε στο γήπεδο μας και σύντομα θα κάνουμε και τα θυρανοίξια της Αγιά Σοφιάς. Έχετε διαπιστώσει όλοι, ότι η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, εκεί στην εξορία που μας είχανε. Τέλος καλό, όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά», είπε από το βήμα γνωρίζοντας την αποθέωση αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα που ανέγραφε «Το όνειρο τεσσάρων προσφυγικών γενεών».

Από εκεί και πέρα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην εκδήλωση, εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Παντελής Νικολάου, το στέλεχος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ Νίκος Μπαμπανικολός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Αντωνίου και η συνθέτρια και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα.

Ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννιδης μιλώντας στην εκδήλωση είπε: «Όταν έλεγαν να γίνει το γήπεδο στα Λιόσια και εγώ επέμενα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έλεγαν όλοι ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στην περιοχή. Και η Ακρόπολη δεν έχει εύκολη πρόσβαση αλλά πηγαίνουν από όλο τον κόσμο. Το γήπεδο είναι η Ακρόπολη της ΑΕΚ».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024