Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρινάκης «ισοπέδωσε» Μπαλτάκο και Μπένετ: «Είσαι ένας γελοίος ψεύτης, ένα ανθρωπάκι φοβισμένο»

Ο Μαρινάκης «ισοπέδωσε» Μπαλτάκο και Μπένετ: «Είσαι ένας γελοίος ψεύτης, ένα ανθρωπάκι φοβισμένο»

Οσα είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Super League κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Big-4 με τους Τάκη Μπαλτάκο και Στιβ Μπένετ.

Ο Ολυμπιακός πήγε στη σημερινή συνάντηση, των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Στιβ Μπένετ, έχοντας ξεκάθαρες θέσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το «καυτό» θέμα της διαιτησίας.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν καταπέλτης στην τοποθέτηση που έκανε, μιλώντας με στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΟ αλλά και για τους χειρισμούς του Μπένετ στο θέμα του ορισμού των διαιτητών.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι η ΕΠΟ είναι ότι χειρότερο υπάρχει, χαρακτηρίζοντας  μάλιστα τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο «γελοίο και ψεύτη».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε επίσης ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι. «Φτου σου. Είσαι ένας γελοίος ψεύτης και δεν περίμενα να παραδεχτείς τίποτα από όσα λες. Είσαι ένα ανθρωπάκι φοβισμένο και τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, απευθυνόμενος στον Τάκη Μπαλτάκο.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του πειραϊκού συλλόγου και πρόεδρος της Super League, αναφέρθηκε στον Στιβ Μπένετ εκθέτοντας τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, που τα έχει κάνει μαντάρα με τις επιλογές του.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε μάλιστα, ότι ο Μπένετ δεν φέρνει επίτηδες καλούς διαιτητές, για να αποδειχθεί ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι.

«Πρέπει να σηκώσεις τα τηλέφωνα να μιλήσεις με όλες τις ομοσπονδίες, με όλους τους διαιτητές που γνωρίζεις αυτά τα 30 χρόνια που μας είπες στο βιογραφικό σου, το οποίο βέβαια έπρεπε να μας δώσεις τον Αύγουστο και όχι σήμερα.

Όμως στην πραγματικότητα εσύ δεν φέρνεις επίτηδες καλούς διαιτητές για τον απλούστατο λόγο, ότι θέλεις να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι.

Κι έτσι να ορίζει ο Μάνταλος τους φίλους του όπως κάνει μέχρι σήμερα», ανέφερε στον Στιβ Μπένετ ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Σου ξέφυγε και είπες κάτι κόντρα σε όσα έχουμε συμφωνήσει σαν Big-4 και κόντρα σε όσα έχουμε ψηφίσει σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σας λέμε να βοηθήσουμε όλοι να έρθουν καλοί διαιτητές αφού δεν μπορείτε. Λέτε παραμύθια στον κόσμο ότι τους διαιτητές θα τους φέρνει ο Ολυμπιακός, θα τους φέρνει ο Μαρινάκης.

Βρείτε τους λοιπόν μόνοι σας. Αλλά να ξέρετε ότι αν δεν έρθουν ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τοπ πρωταθλήματα εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε σφαγή. Αρκετά έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα».

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε μάλιστα για μια ακόμα φορά ότι θα πρέπει να ορίζονται ελίτ διαιτητές ή διαιτητές από την πρώτη κατηγορία και μόνο από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα: «Ξαναλέμε χιλιοστή φορά γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Ελίτ διαιτητές ή διαιτητές από την πρώτη κατηγορία και μόνο από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα.

Σ’ αυτά τα κούφια λόγια και τις ανακοινώσεις να έρχονται διαιτητές από όλη την πρώτη κατηγορία, εμείς δεν συμφωνούμε. Και ο Νταμπάνοβιτς πρώτη κατηγορία είναι. Έτσι θέλετε να πάει το πρωτάθλημα; Πιστεύετε ότι θα τελειώσει; Ξαναλέω λοιπόν κ. Μπένετ. Να σκιστείς, δεν ξέρω τι θα κάνεις. Βρες καλούς διαιτητές στα χαρακτηριστικά που σου είπαμε.

Στο ζητάνε όλες οι ομάδες και δεν έχεις καμία δικαιολογία. Και το ότι παραδέχτηκες ότι ο Μάνταλος είναι αντιπρόεδρός σου και κάνει τους ορισμούς, είναι κάτι που το ξέρει όλη η Ελλάδα. Ετσι εξηγείται γιατί κάποιοι ήξεραν τους ορισμούς μέρες πριν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και μιλάτε εσείς για καθαρό ποδόσφαιρο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024