Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πούτιν: Η Κατερίνα Τίχονοβα «έμαθε» από τα social media ότι οι Ρώσοι δεν αγαπούν τον πρόεδρο τους

Πούτιν: Η Κατερίνα Τίχονοβα «έμαθε» από τα social media ότι οι Ρώσοι δεν αγαπούν τον πρόεδρο τους

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας λέει ότι για όλα φταίει η Δύση, που μολύνει τον ψηφιακό κόσμο της Ρωσίας.

Για την αγάπη ανάμεσα στις κόρες και τους πατεράδες τους έχει χυθεί πολύ μελάνι και όχι άδικα. Είναι μια σχέση, που σύμφωνα με τους ψυχολόγους, καθορίζει πολλές από τις  αποφάσεις και τις επιλογές στη μετέπειτα ζωή τους.

Γι’ αυτή την αγάπη, αλλά και στο πλαίσιο των επαγγελματικών της ενασχολήσεων, η κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, η 36χρονη Κατερίνα Τίχονοβα «ξεψάχνισε» τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 70εκατ. Ρώσων, ηλικίας 18 έως 35 ετών, και διαπίστωσε (άγνωστο, αν ήταν προς έκπληξη της ή όχι) ότι δεν είναι και τόσο πιστοί στο πατέρα της.

Η ζάπλουτη Κατερίνα, που φέρεται να μοιάζει στον πατέρα της περισσότερο από κάθε άλλο παιδί του, εκτός από χορεύτρια rock and roll είναι επικεφαλής του ινστιτούτου Innopraktika στη Μόσχα, που διεξήγαγε την παραπάνω έρευνα και συμπέρανε ότι οι νέοι Ρώσοι δεν αγαπούν τον Πούτιν.

Έλλειψη πατριωτισμού

Για την ακρίβεια, οι ερευνητές της  Κατερίνα Βλαντίμιροβνα Τίχονοβα, όπως είναι ολόκληρο το όνομα της, διαπίστωσαν ότι ο «πατριωτισμός» δεν λέει και πολλά για μια γενιά που χάνει καθημερινά άνδρες στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Υπάρχει επίσης έλλειψη ενότητας ανάμεσα στις διάφορες εθνοτικές ομάδες στη Ρωσία, ήταν ένα ακόμα συμπέρασμα των ίδιων ανθρώπων, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όπως επισημαίνει η μάνατζερ του πρότζεκτ, η Λάιμα Λεμέρ, οι νεότεροι Ρώσοι, που έζησαν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους κάτω από τη «σιδερένια γροθιά» του Πούτιν υπολείπονται των «παραδοσιακών αξιών» που χρειάζεται μια σταθερή κοινωνία.

Τα απογοητευτικά αυτά συμπεράσματα για τον Ρώσο πρόεδρο, που κάποτε απολάμβανε ποσοστά δημοτικότητας της τάξεως του 80% και γυναίκες έσκιζαν τα ρούχα τους στο πέρασμα του, παρουσιάστηκαν στην κρατική αρχή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης Roskomnadzor.

Φταίχτης η Δύση

Ο Νικολάι Λισίν, αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος πληροφορικών συστημάτων του υπουργείου Άμυνας –που διεξάγει επί της ουσίας την ρωσική εισβολή στα ουκρανικά εδάφη- κατηγόρησε τη Δύση για τα προαναφερθέντα, λέγοντας ότι «μολύνει» τον ψηφιακό κόσμο της Ρωσίας.

Η καταστροφή των πνευματικών και ηθικών αξιών της Ρωσίας αποτελούν «μια ειδική στρατιωτική υβριδική επιχείρηση» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Η Τίχονοβα είναι η δεύτερη κόρη του Πούτιν από το γάμο του με την πρώην σύζυγο του, Λουντμίλα.

Κατά κύρη κατά θυγατέρα

Λόγω και της θέσης της ως αναπληρώτρια διευθύντρια στο Institute for Mathematical Research of Complex Systems του πανεπιστημίου της Μόσχας και της ομάδας που ηγείται για την εύρεση άλλων διόδων εισαγωγής προϊόντων παρακάμπτοντας τις δυτικές κυρώσεις, πολλοί εκτιμούν ότι σύντομα θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και θα μπει στον πολιτικό στίβο της Ρωσίας.

Ο πρώτος της σύζυγος ήταν ο νεότερος δισεκατομμυριούχος της Ρωσίας, Κίριλ Σαμάλοφ, γιος του στενού συμμάχου του Ρώσου προέδρου, Νικολάι Σαμάλοφ, που έγινε πλούσιος όταν απέκτησε σημαντικό μερίδιο στην τράπεζα Rossiya. Χώρισαν, όταν εκείνος ξελογιάστηκε με τη λαμπερή Ζάνα Βόλκοβα, που γνώρισε στο Λονδίνο.

Η Τίχανοβα δεν έμεινε για πολύ καιρό μόνη και σήμερα είναι μαζί με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του κρατικού μπαλέτου της Βαυαρίας, Ιγκόρ Ζελένσκι, που να σημειωθεί ότι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τον σημερινό μεγάλο αντίπαλο του Πούτιν, τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024