Σπίτι με το MEGA: «Το ψωμί της ξενιτιάς» στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς
Το κλασικό τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη ερμήνευσαν στη σκηνή του MEGA ο Δημήτρης Μπάσης και οι αδελφοί Τσαχουρίδη.
O Δημήτρης Μπάσης δίνει στη σκηνή του MEGA τον καλύτερο εαυτό του και το κέφι έχει από την αρχή ξεκινήσει στο Σπίτι με το MEGA.
Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση και οι αδελφοί Τσαχουρίδη, Ματθαίος και Κωνσταντίνος, οι παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με άρωμα Πόντου συνδέοντας τα παραδοσιακά με τα σύγχρονα στοιχεία.
Ένα από τα τραγούδια που επέλεξαν να ερμηνεύσουν δίπλα στον Δημήτρη Μπάση είναι και το “Ψωμί της ξενιτιάς” που έχουμε αγαπήσει με την φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη.
Τους στίχους του τραγουδιού, που κυκλοφόρησε το 1970, έχει γράψει ο Ευάγγελος Ατραΐδης και ο Παύλος Ζεμανίδης και τη μουσική ο Γιάννης Βασιλόπουλος.
Δείτε το απόσπασμα:
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα, η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς


