Ο 28χρονος έκρυβε τα ναρκωτικά σε πάρκινγκ που είχε νοικιάσει

Πλήγμα στους κύκλους διακίνησης ναρκωτικών και στην… υψηλή πελατεία των βορείων προαστίων αποτελεί η σύλληψη ενός 28χρονου και η κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης.

Μετά από πληροφορίες, η Δίωξη Ναρκωτικών κατάφερε να εντοπίσει χθες (24/3) το μεσημέρι στα βόρεια προάστια της Αττικής τον 28χρονο και να τον συλλάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς η αλβανική μαφία γέμισε με κοκαΐνη ολόκληρη Ευρώπη – Η αποκαλυπτική έκθεση του ΟΗΕ

Καβάτζα σε πάρκινγκ

Στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 330 γραμμαρίων, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση και ως εκ τούτου συνελήφθη.

Ωστόσο σε έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκαν οι μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά κοκαΐνης και πάνω από 38 κιλά κάνναβης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ναρκωτικά τα έκρυβε σε πάρκινγκ που είχε νοικιάσει στην περιοχή της Πεύκης.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 10 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 7,64 κιλών

• 308 νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 31,59 κιλών

• 5 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 7,31 κιλών

• πλαστικό δοχείο με άγνωστη χημική ουσία σε υγρή μορφή όγκου 10 λίτρων,

• όχημα,

• 14.710 ευρώ,

• 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

• 2 κινητά τηλέφωνα,

• συσκευή πλαστικοποίησης, ρολό περιτυλίγματος νάιλον μεμβράνης καθώς και σημειωματάριο ιδιόχειρων σημειώσεων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr