Μητέρα άνοιξε συσκευασία με γάλα, από αυτές που προσφέρουν στους μαθητές των σχολείων, και έμεινε άφωνη όταν διαπίστωσε ότι περιείχε τρίχες και σκουπίδια...

Σοκ υπέστη μητέρα, το παιδί της οποίας πήρε γάλα που μοιραζόταν στο σχολείο και που κατά τύχη δεν το ήπιε νωρίτερα αλλά το πήγε στο σπίτι, με την ίδια όταν το άνοιξε να διαπιστώνει ότι μαζί με το γάλα υπήρχαν στον πάτο της χάρτινης συσκευασίας και άλλα… υλικά, αγνώστου προελεύσεως.

Η ανάρτηση

Η μητέρα του μικρού μαθητή έκπληκτη από αυτό που αντίκρισε, και για να ενημερώσει και άλλους γονείς, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και γνωστοποίησε αυτό που ιδίοις όμμασι διαπίστωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανικός σε γυμνάσιο της Ερέτριας από έκρηξη την ώρα της γιορτής για την 25η Μαρτίου

Σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλλει, η συσκευασία περιέχει και τρίχες, πετρούλες και γενικά μικρά σκουπιδάκια, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Το πρόγραμμα

Ανάμεσα στα προϊόντα που μοιράζονται στους μικρούς μαθητές, εκτός από το γάλα, είναι λαχανικά και φρούτα, στο πλαίσιο πανευρωπαϊκού εθελοντικού προγράμματος.

Η εφαρμογή του προγράμματος στοχεύει στην αύξηση της κατανάλωσης των φρούτων-λαχανικών και γάλακτος στη διατροφή των παιδιών καθώς και στην υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών, σύμφωνα με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχει προβλεφθεί κι’ ένα ολοκληρωμένο έργο με τέσσερις αλληλοεξαρτώμενες και συμπληρωματικές δράσεις:

– Δωρεάν διανομή φρούτων και λαχανικών στα σχολεία: Η επιλογή των προϊόντων πραγματοποιείται βάσει της εποχικότητας και της διαθεσιμότητάς τους

– Δωρεάν διανομή πλήρους παστεριωμένου γάλακτος

– Μέτρα/Δράσεις Προβολής και Αξιολόγησης και Συνοδευτικά Εκπαιδευτικά μέτρα με στόχο την προώθηση της κατανάλωσης φρούτων, λαχανικών και γάλακτος σε μαθητές/μαθήτριες

– Ηλεκτρονική πλατφόρμα με ψηφιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την προώθηση της κατανάλωσης φρούτων, λαχανικών και γάλακτος σε μαθητές/ μαθήτριες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr