Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ έχει ταξιδέψει στη Γαλλία για να εκφράσει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της χώρας που απεργούν σε πανεθνικό επίπεδο σήμερα Πέμπτη.

Συγκέντρωση στη γαλλική πρεσβεία σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 18:30 το απόγευμα διοργανώνει το ΠΑΜΕ για συμπαράσταση στους εργαζόμενους στη Γαλλία που απεργούν σήμερα σε πανεθνικό επίπεδο για το συνταξιοδοτικό.

Να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρίσκεται ήδη στη Γαλλία για να πάρει μέρος στις σημερινές κινητοποιήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οδομαχίες μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών για τρίτη νύχτα στη Γαλλία

Μάλιστα, στο Twitter το ΠΑΜΕ έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο από τις διαδηλώσεις στο πλαίσιο της σημερινής Γενικής Απεργίας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα «σε όλα τα συνδικάτα, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε νεολαίο να πάρουν μαζικά μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία της Γαλλίας για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργατών.

Στην Γαλλία συνεχίζονται μαζικές, αγωνιστικές δράσεις και απεργίες σε σειρά κλάδων. Οι δρόμοι της Γαλλίας και χθες το βράδυ είχαν πλημμυρίσει από έναν λαό που διαδήλωνε για τη ζωή του, ενώ σήμερα οργανώνονται απεργιακές συγκεντρώσεις σε μεγάλες βιομηχανίες σε όλη τη χώρα.

Απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό, κυβέρνηση – εργοδότες έχουν εξαπολύσει ένα τεράστιο όργιο καταστολής και τρομοκρατίας, ενώ ταυτόχρονα απειλούν ξανά τους εργάτες με επιστράτευση σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν την τεράστια γενική απεργία που προετοιμάζεται για την Πέμπτη 23 Μάρτη.

Η εργατική τάξη της Γαλλίας δίνει έναν τεράστιο αγώνα. Και εμείς στεκόμαστε στο πλευρό τους.

Στεκόμαστε με κάθε τρόπο, πολύμορφα στο πλευρό των εργατών της Γαλλίας. Στους χώρους δουλειάς να κυριαρχήσει το σύνθημα από την Ελλάδα «Νίκη στους εργάτες της Γαλλίας – Victoire pour les travailleurs de France».

Να στείλουμε το μήνυμα ότι ο αγώνας των εργατών της Γαλλίας είναι και δικός μας αγώνας.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έμπρακτης διεθνιστικής αλληλεγγύης, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα συμμετάσχει στη μεγάλη Γενική Απεργία της Πέμπτης και στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας».

Δείτε το σποτ του ΠΑΜΕ για τη σημερινή κινητοποίηση

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr