Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Το μόνο που ήθελα ήταν να εκφοβίσω τη γυναίκα μου» - Η απολογία του 62χρονου απόστρατου στη Θεσσαλονίκη

«Το μόνο που ήθελα ήταν να εκφοβίσω τη γυναίκα μου» – Η απολογία του 62χρονου απόστρατου στη Θεσσαλονίκη

Ο 62χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε μία φιάλη υγραερίου. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα παιδιά του όσο και στον εαυτό του.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα και παραδέχθηκε πως το μόνο που ήθελε ήταν να εκφοβίσει τη γυναίκα του.

«Δεν θα έκανα ποτέ κακό στα παιδιά μου. Το μόνο που ήθελα ήταν να εκφοβίσω και να κάνω τη γυναίκα μου να αλλάξει γνώμη, μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και της επικοινωνίας που θα είχα μαζί τους» είπε συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος.

Ο 62χρονος πατέρας των διδύμων 2,5 ετών δεν κατάφερε να πείσει τις δικαστικές αρχές, έτσι κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση και απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

«Δεν ήθελε να σκοτώσει τα δίδυμα»

Ο δικηγόρος του 62χρονου, Ιωάννης Κεραμετσίδης, δήλωσε στο MEGA πως μετά από συνομιλία που είχε με τον κατηγορούμενο είναι πεπεισμένος πως ο πατέρας δεν ήθελε να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του.

«Έστησε ένα λάθος σκηνικό για να συνετίσει, να αφυπνίσει τη μητέρα των παιδιών. Έχει μετανοήσει γι’ αυτό», δήλωσε ο δικηγόρος.

Τόνισε μάλιστα πολλάκις πως εάν αντιλαμβανόταν πως ο 62χρονος είχε βάλει τα «ταπεινά» αισθήματά του προς την πρώην σύζυγό του, πάνω από τη ζωή των δύο παιδιών του, ο ίδιος δεν θα τον υπερασπιζόταν.

«Θα μου προκαλούσε τέτοια αποστροφή και απέχθεια που πραγματικά δεν θα ήθελα καν να ακούω και να συζητώ για αυτό» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Το χρονικό

Ο 62χρονος είχε κλειδωθεί μαζί με τα δύο παιδιά του στο Ι.Χ αυτοκίνητό του με ανοιχτή φιάλη υγραερίου, στην ευρύτερη περιοχή του Μελισσοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Κυριακή (19/3).

Γύρω στις 20:30 η πρώην γυναίκα του πραγματοποίησε κλήση στο «100» και ανέφερε ότι ο πρώην άντρας της βρισκόταν κλειδωμένος στο αυτοκίνητό του, με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικές Δυνάμεις, όπου αρχικά έσπασαν τα τζάμια του ΙΧ και στη συνέχεια απεγκλώβισαν τα δύο ανήλικα και τον πατέρα τους. Να σημειωθεί ότι στο όχημα βρέθηκε μία ανοιχτή φιάλη υγραερίου.

Έπειτα, τα δύο παιδιά διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο πατέρας στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424, ώστε να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024