Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Νάτσης: Συγκίνηση από τους θαυμαστές τους για την πρεμιέρα της σειράς

Πάνος Νάτσης: Συγκίνηση από τους θαυμαστές τους για την πρεμιέρα της σειράς

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας.

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ η σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη στον ΑΝΤ1 και η εμφάνιση του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση, προκάλεσε κύμα συγκίνησης.

Η σειρά, που πρώτα προβλήθηκε στη συνδρομητική πλατφόρμα του  “ΑΝΤ1+” το βράδυ της Τετάρτης 22/3 έκανε πρεμιέρα και στον ΑΝΤ1 αλλά ο Πάνος Νάτσης δεν πρόλαβε να τη δει…

Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη για τον αγαπημένο φίλο του

«Ο Οδυσσέας γράφτηκε από μένα για τον Πάνο. Είμαστε οι δυο μας ένας Οδυσσέας, συμπαίκτες, όπως ακριβώς ήμασταν και στο ποδοσφαιράκι που παίζαμε κάθε βράδυ στο καμαρίνι του θεάτρου. Κι όταν ο Πάνος έφυγε, ένα κομμάτι μου πέθανε μαζί του για πάντα. Εύχομαι, ο νεκρός μου εαυτός, να είναι μαζί του, κάπου στο σύμπαν, και να παίζουμε ακόμα ποδοσφαιράκι.Και με ό,τι απέμεινε από το ζωντανό μου εγώ, κάτω στη γη, θα θυμάμαι πάντα, πόσο ξεχωριστός, πόσο ταλαντούχος, πόσο υπέροχος και σπάνιος άνθρωπος ήταν…» έγραψε σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Γιώργος Καπουτζίδης με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς.

Η μοιραία στιγμή του τραγικού τροχαίου

Ήταν ξημερώματα Σαββάτου, όταν στις 29/1 του 2022, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 31χρονος ηθοποιός, προσέκρουσε σε ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής του.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, την ώρα που ο Πάνος Νάτσης επέστρεφε στο σπίτι του μετά το πάρτι γενεθλίων της καλής του φίλης και συναδέλφου του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η αγαπημένη του σύντροφος

Σε νέες δηλώσεις της, έξι μήνες μετά τον θάνατό του, η Διονυσία Γεωργιάδου θα παραδεχτεί πως στην αρχή είχε θυμώσει μαζί του.

«Η απώλεια και ο θυμός ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν. Έφταιγε ο Πάνος στο ατύχημα και στην αρχή ήμουν πολύ νευριασμένη. Ο Πάνος παραβίασε το stop, είχε πιει. Ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Αυτό δεν έκανε λιγότερο τον πόνο, αλλά εκείνη την ώρα υπερτερεί ο θυμός ως άμυνα».

Σχεδόν έναν χρόνο μετά, η Διονυσία, δε σταματά να φέρνει στο μυαλό της τον αγαπημένο της Πάνο. Χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο που δημοσίευσε στις 4 Ιανουαρίου, ένα βίντεο από τα τελευταία του γενέθλια που είχαν γιορτάσει μαζί.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024