Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βαθύτερα μπαίνει η smart στον κόσμο των SUV

Βαθύτερα μπαίνει η smart στον κόσμο των SUV

To δεύτερο μοντέλο της «νέας» smart βρίσκεται προ των πυλών και θα πάρει την μορφή ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου αλλά και μεγαλύτερου crossover μοντέλου

H smart προετοιμάζεται για το δεύτερο μοντέλο της το οποίο θα πάρει εξίσου την μορφή ενός crossover αλλά μεγαλύτερου μεγέθους όπως προδίδει και η ονομασία του ως #3.

To νέο μοντέλο αναμένεται να αποκαλυφθεί στην έκθεση της Σαγκάης η οποία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Απρίλιο καθώς, σύμφωνα με τις συστάσεις το νέο μοντέλο θα διατεθεί αρχικά στην αγορά της Κίνας με την Ευρώπη να ακολουθεί από το 2024.

Ήδη το νέο μοντέλο έχει αποτελέσει αντικείμενο διαρροών, σύμφωνα με τις οποίες θα ακολουθήσει μια ανάλογη σχεδιαστική γραμμή με το #1 και μια coupe λογικής χάραξη της οροφής.

Οι επίσημες συστάσεις, δια στόματος του επικεφαλής της smart στην Eυρώπη, Dirk Adelmann αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα «μεγαλύτερο, πιο ευρύχωρο αλλά και πιο σπορ» μοντέλο σε σχέση με το #1, χαρακτηριστικά τα οποία θα στοιχειοθετηθούν από μεγαλύτερο μήκος και ένα εξίσου μεγαλύτερο μεταξόνιο που, συνδυαστικά και με τις εξασφαλίσεις της αμιγούς ηλεκτροκίνησης αναμένεται να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις για ένα άνετο περιβάλλον.

Βάσει των στοιχείων που έχουν διαρρεύσει, το #3 θα διατεθεί σε τουλάχιστον δύο εκδοχές ισχύος με διαφορετική διάταξη ενός ή δύο μοτέρ. Για την ακρίβεια η ισχύς αναμένεται να διαμορφωθεί από 155 έως 272 ίππους ενώ όπως ακριβώς στην περίπτωση του #1, αναμένεται να υπάρξει και έκδοση με την υπογραφή της Brabus η οποία στην περίπτωση του ήδη γνωστού μοντέλου της smart με ισχύ 442 ίππων.

Εξάλλου αφετηρία και για το νέο μοντέλο θα αποτελέσει η πλατφόρμα SEA η οποία φιλοξενεί και το smart #1. Σε ό,τι αφορά την επιλογή της smart να σηματοδοτήσει το νέο μοντέλο με την ονομασία #3, κρύβει και μια δεύτερη εξέλιξη, καθώς ο λόγος που η smart δεν αξιοποιεί  προς το παρόν τα διακριτικά #2 είναι ότι αυτά θα χρησιμοποιηθούν για το μελλοντικό διάδοχο του smart fortwo.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024