Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διώχνουν Μπράουν για τα… μάτια νεαρού super star οι Σέλτικς; Τι δηλώνει ο παίκτης

Διώχνουν Μπράουν για τα… μάτια νεαρού super star οι Σέλτικς; Τι δηλώνει ο παίκτης

Φήμες λένε πως οι Μπόστον Σέλτικς ετοιμάζουν trade που περιλαμβάνει τον Τζέιλεν Μπράουν, στοχεύοντας ένα από τα καλύτερα γκαρντ της Λίγκας. Ποια η αντίδραση του φόργουρντ των Κελτών;

Οι Μπόστον Σέλτικς είναι ένα από τα σημαντικότερα brand names και μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία του ΝΒΑ, μαζί με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Τα τελευταία χρόνια οι Σέλτικς έχουν κάνει μια αγωνιστική επένδυση στο δίδυμο των Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν και φαίνεται πως πλέον είναι σε θέσει να απολαύσουν τα κέρδη της προσπάθειας αυτής.

Πέρσι οι Κέλτες έφτασαν μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ, όπου και έχασαν από τους Γουόριορς (4-2), ενώ φέτος,  έχοντας κλειδώσει θέση στην 4άδα των playoffs, μάχονται με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την πρώτη θέση της Ανατολής που θα δώσει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς της Λίγκας.

Βασική μονάδα σε όλη αυτή την πορεία είναι ο Τζέιλεν Μπράουν. Παίκτης που ανδρώθηκε μπασκετικά στη Βοστόνη και πλέον στην 7η του σεζόν, βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της έως τώρα καριέρας του με μέσους όρους που αγγίζουν τους 26.7 πόντους (49% ευστοχία), τα 6.9 ριμπάουντ, τις 3.4 ασίστ και το 1.1 κλέψιμο σε 36.2 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, όλα ως starter.

Παρόλα αυτά έρχεται ένα δημοσίευμα του NBA Analysis Network να ταράξει τα νερά στους Σέλτικς, κάνοντας λόγο για επικείμενο trade το ερχόμενο καλοκαίρι που περιλαμβάνει τον Τζέιλεν Μπράουν!

Συγκεκριμένα ο Τζέιλεν Μπράουν ίσως αποχωρήσει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με τον υπερταλαντούχο αλλά ιδιόρρυθμο Τρέι Γιανγκ να γίνει κάτοικος Βοστόνης, μιας και οι σχέσεις του μα τους συμπαίκτες του αλλά και την ίδια την ομάδα του, τους Ατλάντα Χοκς, είναι επιεικώς… τεταμένη.

Αγωνιστικά ο Γιανγκ είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ της Λίγκας με φετινούς μέσους όρους τους 26.7 πόντους και τις 10 ασίστ, αλλά σίγουρα, είναι ρίσκο το αν θα δέσει με τους Σέλτικς, όπως έχει φανεί και με άλλες περιπτώσεις παικτών που ήρθαν με μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν…

Ο Μπραόυν από την πλευρά του, ερωτηθείς σχετικά με το μέλλον του στη Βοστόνη, απάντησε στον Λόγκαν Μέρντοκ του The Ringer:

«Θα δούμε πώς θα νιώθω εγώ με την ομάδα και πώς θα νιώθουν αυτοί μαζί μου με τον καιρό. Ελπίζω ό,τι και να γίνει, να βγάζει νόημα. Θα μείνω εκεί που θέλω. Θα μείνω εκεί που με χρειάζονται και μου συμπεριφέρονται σωστά.

Αν είναι να μείνω σε όλη μου την καριέρα, ας μείνω. Αν δεν μείνω, πάλι θα το δεχτώ. Κάποιοι από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία, δεν τελείωσαν την καριέρα τους στις ομάδες όπου μεγαλούργησαν. Ο Μάικλ Τζόρνταν τελείωσε την καριέρα του στους Γουίζαρντς. Όσο και αν είμαι ευχαριστημένος εδώ, θα δούμε τι θα μου φέρει η ζωή».

Photo credits: Clutchpoints

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024