Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Μπαλάφας: Πέθανε ο μπασκετμπολίστας του Πρωτέα Σχηματαρίου και της ομάδας της Αεροπορίας

Τάσος Μπαλάφας: Πέθανε ο μπασκετμπολίστας του Πρωτέα Σχηματαρίου και της ομάδας της Αεροπορίας

Μόλις στα 42 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Μπαλάφας.

Θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ – και όχι μόνο – προκαλεί η είδηση ότι πέθανε ο μπασκετμπολίστας Τάσος Μπαλάφας. Ο αθλητής έφυγε από τη ζωή μόλις στα 42 του χρόνια το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου μετά το τέλος αγώνα που έδωσε με την ομάδα της Αεροπορίας.

Ο ίδιος αγωνιζόταν και στον Πρωτέα Σχηματαρίου.

Τον βρήκε η σύζυγός του

Ο Τάσος Μπαλάφας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου όπου αγωνιζόταν από τη σύζυγό του και πρώην μπασκετμπολίστρια, Ελένη Ευμορφοπούλου.

Στον άτυχο αθλητή παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο γιατρός του αγώνα επιχείρησε να τον επαναφέρει με απινιδωτή, ωστόσο ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα.

Πίσω του αφήνει τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Ανακοίνωση για τον χαμό του Τάσου Μπαλάφα εξέδωσε η ΕΟΚ. Σε αυτή αναφέρει: «Ένας νέος άνθρωπος, οικογενειάρχης και αφοσιωμένος στο μπάσκετ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα (21/3) το μεσημέρι σε ηλικία 42 ετών. Ο Τάσος Μπαλάφας, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Πρωτέα Σχηματαρίου όπου αγωνίστηκε για πολλά χρόνια, αλλά είχε προσφέρει και από άλλα πόστα, “έφυγε” μετά από αγώνα μπάσκετ με την ομάδα της αεροπορίας.

Τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος».

Η ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας

«Τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023, ο Αρχισμηνίας (ΕΧΡΝ) Α.Μ. 43 ετών, που υπηρετούσε στην 26η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας, μετά το πέρας αγώνα καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Πρωταθλήματος Αγώνων Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του.

Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, συνοδεία ιατρικού προσωπικού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024