Πλαίσιο Computers: Υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας
Η υπογραφή της Χάρτας σφραγίζει τη δέσμευση της Πλαίσιο να συνεχίσει να λειτουργεί με σεβασμό στη διαφορετικότητα
Η Πλαίσιο Computers υπέγραψε την Χάρτα Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ελληνικές επιχειρήσεις την Τετάρτη 15 Μαρτίου, με σκοπό να αναδείξει και να επενδύσει περισσότερο σε πρακτικές και πρωτοβουλίες που διασφαλίζουν την αποδοχή, το σεβασμό και τη διαφορετικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, χωρίς διακρίσεις.
Κινήσεις σαν αυτήν, δείχνουν την κουλτούρα της εταιρείας, όπου η ισότητα και το περιβάλλον συμπερίληψης για όλους, αποτελούν βασικό πυλώνα της εδώ και χρόνια. Η υπογραφή της Χάρτας σφραγίζει τη δέσμευση της Πλαίσιο να συνεχίσει να λειτουργεί με σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ίση πρόσβαση. Επιπλέον, δίνει το έναυσμα για μια μεθοδική και συστηματική υλοποίηση μιας επιπλέον σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν τις ίσες ευκαιρίες και την αξιοκρατία στο εργασιακό περιβάλλον.
Ταυτόχρονα, υπογράφοντας τη Χάρτα Διαφορετικότητας, η Πλαίσιο επιβεβαιώνει πως στο εργασιακό της περιβάλλον όλοι είναι αποδεκτοί χωρίς αποκλεισμούς.
Η Χάρτα Διαφορετικότητας αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της διαφορετικότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019 και υλοποιείται από το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και το Diversity Charter Greece. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας, των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.
- Αυτά είναι τα έξι «μυστικά» για καλή ψυχική υγεία
- Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Πίσω από το «παραβάν» της συνταγματικής αναθεώρησης επιχειρεί ο Μητσοτάκης να κρύψει τη δυσαρέσκεια των βουλευτών
- Τετραήμερη εργασία: Ανεδαφική ιδέα ή εφικτή πρόταση;
- Συνταγή: Chimichanga με κοτόπουλο και αβοκάντο
- Υπόθεση Έπσταϊν: Στο στόχαστρο ο υπουργός Εμπορίου, Χάουαρντ Λάτνικ – «Είναι παθολογικός ψεύτης» λένε οι Δημοκρατικοί
- Αναφορές ότι το Ιράν θα απαντήσει σήμερα στην πρόταση των ΗΠΑ – Συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στον Λίβανο

