Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάκης Χρυσικάκος: «Πέρασα πολύ μεγάλες δυσκολίες - Της είπα “πάνω από το πτώμα μου”»

Τάκης Χρυσικάκος: «Πέρασα πολύ μεγάλες δυσκολίες – Της είπα “πάνω από το πτώμα μου”»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον ηθοποιό

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (21/3) ο Τάκης Χρυσικάκος. Ο ηθοποιός που παρουσιάζει από την Παρασκευή 10 Μαρτίου τη θεατρική – μουσική παράσταση με τίτλο «Τα κάτα Μάρκον μια ρεμπέτικη λειτουργία», στο θέατρο Τόπος Αλλού, μίλησε στο «Στπύντιο 4» για την καριέρα του αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει.

Ερωτώμενος για τον έρωτα και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή του, εξομολογήθηκε: «Δεν ήθελα να κυνηγάω, ήθελα να είναι αμοιβαίο. Ο έρωτας στηρίζεται στην αξιοπρέπεια. Αν αρχίσεις να λες πράγματα και να έρχεσαι σε δύσκολη θέση μετά θα έχεις επίπτωση. Κανόνας ο έρωτας πρέπει να έχει αγάπη μέσα, αν δεν έχει αγάπη μέσα, το πάθος θα μετεξελιχθεί σε άλλο πάθος, μίσος κτλ».

Επίσης σχολίασε: «Το πρόβλημα στον καλλιτέχνη είναι η διαχείριση της φήμης. Εκεί που ήσουν άγνωστος την άλλη μέρα σε ήξερε όλη η Ελλάδα, η μετάβαση από το ένα στο άλλο ήταν δύσκολη».

«Οι καταχρήσεις ήρθαν γιατί»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έκανε ποτέ τη δική του οικογένεια: «Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, εξ’ ου και μεγάλωσα τα παιδιά της αδελφής μου. Από τη στιγμή που έφυγε η αδελφή μου, εγώ αμέσως πήρα την ανιψιά μου. Η Ευαγγελία είναι η κόρη της αδελφής μου, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εγώ την πήρα μετά την απώλεια της αδελφής μου. Έκανε ένα παιδί, την Ανατολή. Επειδή ο κύκλος συνεχίζεται πάντα στη ζωή, χώρισε και αυτό το παιδί μεγάλωσε με εμένα. Στο ίδιο σπίτι».

«Εγώ αγόρασα ένα άλλο σπίτι, στο οποίο μένω τώρα στο Πόρτο Ράφτη, και έφυγα από το προηγούμενο όταν ήξερα ότι η Ανατολή διορίστηκε και μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Ήμουν δίπλα της. Χωρίζει η Ανατολή, όμως είχε κάνει ένα παιδί που του έδωσε το όνομά μου, από την αγάπη που μου έχει. Η ιστορία πάντα συνεχίζεται. Μου λένε αν θα ήθελα να κάνω παιδί κι εγώ τους απαντώ ότι έχω. Αυτή είναι η οικογένειά μου. Γάμο δεν έκανα ποτέ, μόνο αρραβώνες», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο Τάκης Χρυσικάκος παραδέχτηκε ότι το επάγγελμά του είναι πάρα πολύ δύσκολο, γι’ αυτό και όταν η ανιψιά του έδειξε τέτοια κλίση, αποφάσισε να την αποθαρρύνει. «Της είπα “πάνω από το πτώμα μου”. Ο ηθοποιός στην Ελλάδα είναι μεροκάματο, πρέπει να εργάζεσαι χειμώνα καλοκαίρι, αλλιώς αντιμετωπίζεις πρόβλημα επιβίωσης. Πέρασα πολύ μεγάλες δυσκολίες», αποκάλυψε.

Τ’εός, αναφερόμενος στα πρώτα βήματα της καριέρας του, γύρω στα 22 του χρόνια, παραδέχτηκε ότι πέρασε πολύ δύσκολα καθώς έχασε τη μητέρα του. «Εκτός δουλειάς δεν είμαι τίποτα, οι καταχρήσεις ήρθαν γιατί δεν εκδήλωσα τη θλίψη για την απώλεια της μητέρας μου», σημείωσε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024