Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Αποπλάνησε... 300 φορές τον 16χρονο φίλο της κόρης της

ΗΠΑ: Αποπλάνησε… 300 φορές τον 16χρονο φίλο της κόρης της

Όλα φαίνεται πως άρχισαν ενώ παρακολουθούσαν ένα ματς ποδοσφαίρου στο σπίτι της γυμνάστριας.

Απίστευτη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ καθώς γυμνάστρια κατηγορείται πως αποπλάνησε 16χρονο μαθητή. Τον 16χρονο, ο οποίος έβγαινε με την κόρη της, τον προσέγγισε και τον πίεζε ώστε να έχουν σεξουαλική επαφή.

Όπως αναφέρει Daily Mail, η 45χρονη Τζένιφερ Χόκινς ήταν προπονήτρια τσιρλίντερς στα δημόσια σχολεία Μουρ στην Οκλαχόμα ωστόσο μετά τις αποκαλύψεις απομακρύνθηκε από τη θέση της.

Η Χόκινς σύμφωνα με τις Αρχές κατηγορείται πως είχε σεξουαλική επαφή με τον 16χρονο περισσότερες από 300 φορές. Το θύμα που σήμερα είναι 21 ετών, έχει πλέον αποφοιτήσει και βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Καλιφόρνια, έστειλε στις 27 Ιανουαρίου επιστολή στην αστυνομία, στην οποία ανέφερε πως η σχέση ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο 2017.

Η 45χρονη αρχικά αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση, αλλά στη συνέχεια κλαίγοντας «παραδέχθηκε το λάθος της και ομολόγησε ότι είχε σεξουαλικές επαφές» με τον ανήλικο, ωστόσο όταν ρωτήθηκε πόσες φορές συνέβη αυτό, ανέφερε πως δεν ήξερε τον ακριβή αριθμό, αλλά συνέβη πολλές φορές.

Η Χόκινς και ο νεαρός είχαν σεξουαλικές επαφές για πέντε χρόνια. Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι έκαναν σεξ περισσότερες από 300 φορές και ότι είχαν γνωριστεί μέσω της κόρης της 45χρονης, την οποία είχε συναντήσει στο σχολείο και με την οποία έβγαινε για κάποιο διάστημα.

«Αυτός ο αγώνας θα σου μείνει αξέχαστος»

Δεν είναι ξεκάθαρο αν το θύμα ήταν σε σχέση με την κόρη της Χόκινς όταν ξεκίνησε η σχέση τους. Μάλιστα τα πάντα φαίνεται πως άρχισαν όταν ενώ έβλεπαν ποδόσφαιρο στο σπίτι της γυμνάστριας, η 45χρονη άγγιξε τα γεννητικά όργανα του 16χρονου λέγοντάς του πως θα θυμάται αυτόν τον αγώνα για το υπόλοιπο της ζωής του. Έκτοτε είχαν σχεδόν καθημερινά σεξουαλική επαφή.

Ο νεαρός έδειξε και μηνύματα στην αστυνομία, στα οποία η γυμνάστρια εξέφραζε την οργή της όταν εκείνος έδειχνε ενδιαφέρον για άλλες γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα στα μηνύματα ο νεαρός έλεγε στη Χόκινς πως δεν θέλει ρομαντική σχέση μαζί της. «Σε θέλω στη ζωή μου, απλώς δεν θέλω ρομαντική σχέση», έγραφε.

Η 45χρονη συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό δευτέρου βαθμού και σεξουαλική κακοποίηση.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024