Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Τσάλλα: «Έφυγε και μου πρότεινε να πάρω το μαγαζί» – Τι λέει η υπάλληλος της κατασκόπου

Μαρία Τσάλλα: «Έφυγε και μου πρότεινε να πάρω το μαγαζί» – Τι λέει η υπάλληλος της κατασκόπου

«Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος, μόνο τα καλύτερα έχω να πω» - Πώς έζησε την κατάσκοπο από τη Ρωσία η υπάλληλός της.

Η «Μαρία Τσάλλα», η 32χρονη κατάσκοπος από τη Ρωσία που έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, ένα πρωί έκλεισε λογαριασμούς, ξενοίκιασε το σπίτι της στο Παγκράτι και χάρισε στην κυριολεξία την επιχείρησή της σε μια υπάλληλο που είχε μόλις 3 μήνες.

«Εγώ δούλευα από μέσα Δεκέμβρη. Κάποια στιγμή μου στέλνει μήνυμα ότι δεν μπορώ να επιστρέψω Ελλάδα και το μαγαζί μπορείς να το αναλάβεις εσύ ή να το κλείσεις. H κυρία Μαρία έφυγε, όπως έχω πει αρχές Ιανουαρίου, ήταν να επιστρέψει τέλη Ιανουαρίου. Δεν επέστρεψε ποτέ και μου πρότεινε να πάρω εγώ το μαγαζί. Το μαγαζί έχει κλείσει, το site είναι υπό κατασκευή για να αλλάξει επωνυμία» λέει αποκλειστικά στο LIVE NEWS η υπάλληλος που εργαζόταν στο μαγαζί της «Μαρίας Τσάλλα».

Κατάσκοπος με ειδίκευση στο… πλέξιμο

Η 32χρονη συστηνόταν ως παιδί μεταναστών από τη Μόσχα και αφότου νοίκιασε το διαμέρισμα σε πολυκατοικία στο Παγκράτι, έναν χρόνο αργότερα άνοιξε κι ένα κατάστημα χειροτεχνίας και πλεκτικής.

«Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Πάρα πολύ βοηθητική, μόνο τα καλύτερα λόγια έχω να πω γι’ αυτήν την κοπέλα που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στη δουλειά μου. Εγώ πλέκω, είμαι επαγγελματίας πλέκτρια και μου έδωσε πελατεία, έκανα εγώ τα μαθήματα στο μαγαζί, μου έδινε παραγγελίες, με βοηθούσε σε κάποια σχέδια που είχα πρόβλημα και με καθοδηγούσε. Είχε και αυτή την εμπειρία της στο πλέξιμο» λέει για την κατάσκοπο η υπάλληλος του «Galazio».

Οι ελληνικές Αρχές εκτιμούν πλέον πως η 32χρονη είχε ως κάλυψη το κατάστημα στο Παγκράτι και αυτό που ψάχνουν σήμερα είναι να βρουν την δράση της όλο αυτό το διάστημα που κυκλοφορούσε ελεύθερη στη χώρα.

Κατάσκοπος με… εθελοντική δράση και η ενασχόληση με τη φωτογραφία

«Ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ πρόθυμη να βοηθήσει, βοηθούσε πάρα πολύ την εθελοντική εργασία με τα αδέσποτα γατιά είτε με εθελοντική εργασία είτε με τάισμα, είτε με στειρώσεις, είτε με χρηματικές προσφορές σε άλλες εθελοντικές ομάδες» περιγράφει η υπάλληλος της κατασκόπου για την εθελοντική της δράση.

«Ήξερα ότι είχε σπουδάσει φωτογραφία. Εγώ έχω μόνο τις καλύτερες εμπειρίες, δηλαδή δεν ήταν ένας κακός άνθρωπος απλά αυτή ήταν η δουλειά της και ήταν υπό βαθύ κάλυμμα όπως λέτε και εσείς οι δημοσιογράφοι εδώ στην Ελλάδα» καταλήγει η υπάλληλος της Μαρίας Τσάλλα.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024