Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανικός με την καυτή εμφάνιση τραγουδίστριας στα Όσκαρ - «Δεν ντρέπεται;»

Πανικός με την καυτή εμφάνιση τραγουδίστριας στα Όσκαρ – «Δεν ντρέπεται;»

«Του χρόνου θα πάω με σεντόνι» απάντησε εκείνη

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από την τελετή των βραβείων Όσκαρ και διάσημα afterparties που γίνονται στο Χόλιγουντ, ωστόσο η κατακραυγή για τη Σιάρα δεν έχει κοπάσει.

Η διάσημη ποπ σταρ και σύζυγος του άσου του NFL, Ράσελ Γουίλσον, δέχθηκε… επίθεση στα social media για την αποκαλυπτική εμφάνισή της, αφού πήγε στο πάρτι του Vanity Fair, αφήνοντας πολύ λίγα στη φαντασία.

Δείτε την εμφάνισή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ciara (@ciara)

Πολλά της έγραψαν και της είπαν. Μεταξύ αυτών και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται επειδή είναι μητέρα και σύζυγος και δεν είναι εμφάνιση αυτή. Η Σιάρα έχει δύο παιδιά με τον σούπερσταρ των Ντένβερ Μπρόνκος κι άλλο ένα με τον διάσημο ράπερ Future.

Άλλα σχόλια ήταν στο ίδιο μήκος κύματος: «Μία παντρεμένη γυναίκα θα έπρεπε να δείχνει λίγο σεβασμό, λυπάμαι τον άντρα σου», «αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επηρεάσεις τις νεαρές γυναίκες που εμπνέονται από εσένα; Το να είσαι γυμνή;».

Τα πιο… ελαφριά ήταν πως αν μη τι άλλο η εμφάνισή της με το μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο και το ακάλυπτο στήθος ήταν υπερβολικό.

Άλλοι, πάλι, τη συνέκριναν με τις συζύγους δύο άλλων διάσημων αθλητών που βρέθηκαν σε διάφορα πάρτι των Όσκαρ και πιο συγκεκριμένα την Σαβάνα Τζέιμς και τη Νίνα Γουέστμπρουκ, συντρόφους των αστέρων του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Βέβαια, η Σιαρά υπερασπίστηκε την επιλογή της. Το θέμα του πάρτι επέβαλλε το να φορούν οι γυναίκες διαφανή φορέματα.

Επίσης, στα αμερικανικά ΜΜΕ διέρρευσε ότι ο σύζυγός της δεν είχε κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή της. Επιπλέον, η Σιάρα είναι γνωστή για τις αποκαλυπτικές ενδυματολογικές επιλογές της.

Η επική απάντησή της

Πέραν αυτών, αντέδρασε και η ίδια με βίντεο στην πλατφόρμα TikTok. Φόρεσε ένα σεντόνι και γυαλιά ηλίου και… προειδοποίησε πως αυτό θα είναι το outfit της του χρόνου για το πάρτι που θα πάει μετά από τα Όσκαρ.

@ciaraSelective outrage 😭

♬ original sound – Devon Guzzie

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024