Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ανατριχιαστικά αστεία του Timothy Bliefnick πριν από την άγρια δολοφονία

Τα ανατριχιαστικά αστεία του Timothy Bliefnick πριν από την άγρια δολοφονία

Τα αστεία του Timothy Bliefnick για τον γάμο του τρία χρόνια πριν από τη σύλληψή του για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του.

Ήταν τρία χρόνια πριν από την άγρια δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του που ο Timothy Bliefnick έκανε ανατριχιαστικά αστεία για τον γάμο του στο τηλεπαιχνίδι Family Feud.

O Timothy Bliefnick είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Family Feud το 2020, αναφέροντας αστειευόμενος στον οικοδεσπότη του σόου Steve Harvey πως το μεγαλύτερο λάθος στον γάμο του ήταν ότι παντρεύτηκε.

Ήταν στα πλαίσια του παιχνιδιού που ο παρουσιαστής Steve Harvey ρώτησε τον 39χρονο να προβλέψει την πιο συνηθισμένη απάντηση στην ερώτηση «ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνατε στον γάμο σας».

«Γλυκιά μου, σε αγαπώ» σημείωσε ο Timothy Bliefnick απευθυνόμενος στη σύζυγό του. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. «Το ότι είπα δέχομαι;» συνέχισε, με την απάντησή του να προκαλεί γέλια στο πλήθος και ένα κενό και επικριτικό βλέμμα από τον παρουσιαστή.

«Όχι το δικό μου λάθος, όχι το δικό μου λάθος. Αγαπώ τη γυναίκα μου. Θα μπω σε μπελάδες μετά από αυτό, έτσι δεν είναι;» συνέχισε ο Timothy.

Η εικασία του ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες και συγκεκριμένα η δεύτερη πιο κοινή στη συγκεκριμένη ερώτηση. Είκοσι από τους 100 ανθρώπους που είχαν ερωτηθεί είχαν δώσει την ίδια απάντηση.

Το επεισόδιο του Family Feud είχε γυριστεί το φθινόπωρο του 2019. Προβλήθηκε, ωστόσο, την άνοιξη του 2020.

Από το τηλεπαιχνίδι στην άγρια δολοφονία

Πέρασαν τρία χρόνια από εκείνη την εμφάνιση και ο Timothy Bliefnick εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του. Είχε πυροβολήσει θανάσιμα τη 41χρονη Rebecca Fliefnick, μητέρα των τριών παιδιών του.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο στις 23 Φεβρουαρίου. Δεν είχε εμφανιστεί για να πάρει τα παιδιά τους από το σχολείο στο Quincy του Ιλινόις. Ήταν τότε που τη βρήκαν νεκρή.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι του Timothy Bliefnick το πρωί της Δευτέρας, δύο εβδομάδες μετά το άγριο έγκλημα. Εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενος για τη δολοφονία και την εισβολή του στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του. Δεν προχώρησε ωστόσο σε ομολογία.

Το σπίτι του απείχε μόλις ένα μίλι από το σπίτι της Rebecca, όπου ζούσε με τους τρεις γιους τους προτού την πυροβολήσουν θανάσιμα. Οι εισαγγελείς χαρακτήρισαν τον θάνατό της «πράξη ενδοοικογενειακής βίας».

Η άτυχη Rebecca είχε καταθέσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του Timothy και του πατέρα του. Το έγκλημα, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, δεν ήταν μια τυχαία πράξη.

«Πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Κάθε θύμα πρέπει να γίνεται ορατό, να ακούγεται και να γίνεται πιστευτό» υπογράμμισε ο βοηθός εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος του Timothy Bliefnick επιμένει στην αθωότητά του.

Η Rebecca και ο Timothy Bliefnick είχαν παντρευτεί το 2009 και βρίσκονταν σε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου. Είχαν αποκτήσει τρεις γιους, με την αίτηση διαζυγίου να έχει κατατεθεί τον Φεβρουάριο του 2021.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024