Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλτον Τζον: Το απίστευτο ποσό στο πάρτι για την καταπολέμηση του AIDS

Έλτον Τζον: Το απίστευτο ποσό στο πάρτι για την καταπολέμηση του AIDS

Η συγκεκριμένη φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1992, ένα από τα μακροβιότερα πάρτι που διοργανώνονται την βραδιά των Όσκαρ, ξεπερνώντας κατά ένα χρόνο ακόμη και το περίφημο πάρτι του Vanity Fair.

Μια ακόμη φιλανθρωπική κίνηση από τον Elton John.

Περισσότερα από 9 εκατ. δολάρια συγκεντρώθηκαν στο ετήσιο πάρτι του Elton John AIDS Foundation, του Ιδρύματος του διάσημου τραγουδιστή Έλτον Τζον για την έρευνα κατά του AIDS, με πληθώρα διασημοτήτων να πηγαίνει και να κάνει δωρεές στην εκδήλωση.

«Πρέπει να εξαλείψουμε το στίγμα και τις διακρίσεις και να παρέχουμε ισότιμη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για να τερματίσουμε επιτέλους την επιδημία για όλους, παντού» επισήμανε ο Έλτον Τζον, σε δήλωσή του, μετά το ετήσιο πάρτι του Elton John AIDS Foundation.

Ποιοι παραβρέθηκαν

Αστέρες του Χόλιγουντ όπως οι Τίφανι Χάντις (Tiffany Haddish), Έμα Γουότσον (Emma Watson), Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum), Μπρουκ Σιλντς (Brooke Shields), Ντονατέλα Βερσάτσε (Donatella Versace) και Εμτζέι Ροντρίγκεζ (Michaela Jaé Rodriguez) ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Έλτον Τζον και του Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) στη φιλανθρωπική εκδήλωση.

Στη σελίδα του Ιδρύματος αναφέρθηκε ότι συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 9 εκατ. δολάρια. Ο Ντέιβιντ Φέρνις εξήγησε ότι «θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε τα προγράμματα πρόληψης και φροντίδας για τον HIV και το AIDS σε όλο τον κόσμο».

Oι δηλώσεις ενθουσιασμού του τραγουδιστή

«Στο πρώτο πάρτι που κάναμε, συγκεντρώσαμε $350.000 και νομίζαμε ότι ήμασταν οι βασιλιάδες του κόσμου», είπε ο Ελτον Τζον στους δημοσιογράφους σύμφωνα με το The Ηollywood Reporter.

Η ποπ σταρ Rina Sawayama τραγούδησε κατά την διάρκεια της λαμπερής βραδιάς και μοιράστηκε το «Chosen Family», με τον Έλτον Τζον στην σκηνή.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024