ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό – Όλοι μέσα εκτός του Βίντα
Μόνο ο τιμωρημένος Ντομαγκόι Βίντα δεν είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό και το πρωί της Τρίτης (14/3) ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ένα ματς στο οποίο για πρώτη φορά φέτος ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει άδειο το ιατρικό δελτίο.
Ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τους «πράσινους» είναι ο Ντομαγκόι Βίντα που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μέσα, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει πλέον ευχάριστο «πονοκέφαλο» για το ποιους θα χρησιμοποιήσει.
Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το ματς όχι μόνο να ξεχάσει την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και να επιστρέψει στην κορυφή πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς



