ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό – Όλοι μέσα εκτός του Βίντα
Μόνο ο τιμωρημένος Ντομαγκόι Βίντα δεν είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό και το πρωί της Τρίτης (14/3) ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ένα ματς στο οποίο για πρώτη φορά φέτος ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει άδειο το ιατρικό δελτίο.
Ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τους «πράσινους» είναι ο Ντομαγκόι Βίντα που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μέσα, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει πλέον ευχάριστο «πονοκέφαλο» για το ποιους θα χρησιμοποιήσει.
Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το ματς όχι μόνο να ξεχάσει την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και να επιστρέψει στην κορυφή πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
- Υπέρ της απαλλαγής όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση των Σπαρτιατών τάχθηκε ο εισαγγελέας
- Αιγάλεω: Κατασκευάζεται νέος βρεφονηπιακός σταθμός
- Τετράποδα ρομπότ-σκύλοι στην υπηρεσία των Αρχών ενόψει Μουντιάλ (pics)
- Από την κιθάρα του Κερτ Κομπέιν στο χειρόγραφο σενάριο του Rocky – Η διάσημη συλλογή του Τζιμ Ίρσεϊ βγαίνει στο «σφυρί»
- Ελευσίνα: «Η πεθερά μου πέθανε σε 3 λεπτά» – Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 44χρονης
- Κρήτη: Μεγάλο το ενδιαφέρον των Ισραηλινών επενδυτών

