ΑΕΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναθηναϊκό – Όλοι μέσα εκτός του Βίντα
Μόνο ο τιμωρημένος Ντομαγκόι Βίντα δεν είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό και το πρωί της Τρίτης (14/3) ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ένα ματς στο οποίο για πρώτη φορά φέτος ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει άδειο το ιατρικό δελτίο.
Ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τους «πράσινους» είναι ο Ντομαγκόι Βίντα που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την τιμωρία του. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μέσα, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει πλέον ευχάριστο «πονοκέφαλο» για το ποιους θα χρησιμοποιήσει.
Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το ματς όχι μόνο να ξεχάσει την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και να επιστρέψει στην κορυφή πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Παναθηναϊκός: Η αντίδραση του Γιάγκουσιτς στον παραγκωνισμό του
- Ίνιγκο Πέρεθ: «Ιστορικό το ματς κόντρα στην ΑΕΚ»
- Σοκ στους Λέικερς με Ντόντσιτς: Νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της regular season, αγωνία για τα playoffs
- Συγκινητικό: Tο τελευταίο μήνυμα στον Ντιόγκο Ζότα από τη σύζυγό του (pic)
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί μετάλλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καϊρου
- Άρης: Οι συναντήσεις που είχε ο Γρηγορίου για το ματς με τον Λεβαδειακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442